Сіль рожева гімалайська
Сіль рожева гімалайськаСіль рожева гімалайська

Сіль рожева гімалайська


22 грн/ 200 г
200 г
+ -
Є в наявності
Сіль гімалайська рожева / Пакистан
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
60 місяців

  • Рожева сіль – чиста, природна, кристалічна, нерафінована сіль яка не містить домішок. Рожева сіль менш солона на смак та має світло-рожевий колір;
  • Рожева сіль підсилює смак та аромат їжі, чудово поєднується із сирими стравами та різноманітними салатами;
  • Рожева сіль має кулінарне, лікувальне, косметологічне застосування, а саме використовується у ваннах, компресах, інгаляціях;
  • Рожева сіль - унікальне джерело близько 84 мікроелементів, серед яких є залізо, калій, кальцій, магній, мідь і йод, які збереглись у природній формі та збалансувати раціон;
______________________


- Рожева сіль покращує циркуляцію крові та стан серцево-судинної системи, сприяє детоксикації організму, виводить важкі метали, шлаки, сольові відкладення та збагачує організм мінеральними речовинами;


- Рожева сіль відновлює та збалансовує водно-сольовий обмін, не затримує рідину в тканинах організму, а також попереджає зневоднення, стимулює роботу травної системи, покращує обмін речовин;


- Рожева сіль корисна в лікуванні захворювань опорно-рухової системи, її
використання позбавляє від болю в суглобах, розслабляє м’язову систему, а сольовий розчин усуває проблеми зі шкірою, “витягує” з неї токсини, очищує та відлущує її;


- Рожева сіль містить менше натрію ніж кухонна чи морська сіль, але не варто нею зловживати. Норма вживання не більше 1 ч.л. в день.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про гімалайську рожеву сіль: http://goo.gl/6M6omy

Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки


Турецька паста Махаммара


Інгредієнти:

  1. Перець чилі — 2 шт.;.

  2. Лимон (сік) — 1/2 шт.;

  3. Цукор кокосовий — 1 ст.л.;

  4. Сіль рожева — за смаком;

  5. Гранатовий сироп — 3 ст.л.;

  6. Зіра (кумин) — 0.5 ч.л.;

  7. Волоські горіхи — 0.75 скл. (150 мл);

  8. Болгарський перець — 3 шт.;

  9. Цибуля — 2 шт.;

  10. Хліб цільнозерновий — 65 г.;

  11. Часник — 1 ч.л. (або свіжий 3 зубч.);

  12. Кокосове масло — ​​6 ст.л.

Приготування:
Для початку очистіть перець від насіння, стебла і перегородок, розріжте навпіл і поставте в духовку на 15 хв. при температурі близько 180°С.
Поки перці готуються, на сковорідку вилийте масло і підсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додайте часник. Якщо ви хочете, щоб в готовій страві часник відчувався сильніше, не треба його обсмажувати, а потім додайте свіжий.
Готовий перець очистіть від шкірки.
Всі складові пасти (крім масла і цибулі) подрібніть в блендері. Потім додайте обсмажену цибулю і знову подрібніть.
До речі, хлібну крихту можна замінити панірувальними сухарями. Буде ще смачніше!
Смачного!

Це легкий в приготуванні рецепт дуже корисної, смачної та ароматної пасти. Махаммару можна намазувати на хліб, а можна використовувати в якості пряного соусу до шашликів, та й майже до будь-якої їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.