Сванська сіль червона
Сванська сіль червона

Сванська сіль червона


25 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Сванська сіль червона; Грузія
24 місяці

  • Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
  • Класичний варіант жовтої сванської солі містить мелений коріандр, уцхо-сунелі, кмин, часник, кріп, перець чілі, шафран імеретинський та сіль;
  • Класичний варіант червоної сванської солі складається з коріандру меленого, сумаху, паприки, часнику, перцю чілі, кропу, солі;
  • Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль. Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату;
_______________


- Сванська сіль збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі, знімає спазми кишківника, попереджає метеоризм;


- Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.


Не рекомендовано вживати сванську сіль при підвищеній чутливості до будь-якого із компонентів.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


Більше про сванську сіль: http://goo.gl/osVnMY


Статті від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Сванська сіль – приправа з грузинським характером

Італійський крем-суп

Інгредієнти:
1. Кабачки — 1 шт.;
2. Картопля — 2 шт.;
3. Морква — 1 шт.;
4. Куркума —  2 ч.л.;
5. Розмарин —  1/3 ч.л.;
6. Сванська сіль червона — 1/3 ч.л.;
7. Горбузова (гірчична) олія — за смаком.

Приготування:
Почистіть картоплю і моркву, поріжте на великі кубики. Відваріть їх в першу чергу.

Почистіть кабачок, потім поріжте на великі кубики, відваріть біля 5хв.

Коли все дойде до стану напівготовності, вилийте в блендер. При чому спочатку краще овочі, а потім поступово додайте воду, доводячи суп до потрібного рівня густоти.

Потім в блендер додайте куркуму, сіль та все змішайте.
Готову суміш вилийте в каструлю для супу.

Зверху посипте розмарином, накрийте кришкою і дайте трохи настоятися.

У тарілку з готовим супом додайте гарбузову чи гірчичну олію - краще всяких вершків!
Смачного!

Чудово пасує для будь якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.