Аджика зелена (напівсуха)
Аджика зелена (напівсуха)

Аджика зелена (напівсуха)


29 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Перець стручковий зелений, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля // Україна
На 100 г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців

  • Аджика – абхазька гостра ароматна приправа,  до складу якої входять: перець стручковий зелений, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля. Зелена аджика має ніжніший смак, прирівняно з червоною. Ця суміш додасть стравам тонкий, гострий, солодкаво-гіркий смак;
  • Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, соусів, маринадів і заправок, страв з  рису, овочів,  бобових, картоплі, сиру, йогуртів;
  • Аджика підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань;

________________________________________________________________________________________


- Аджика  покращить апетит, обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи;


- Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз;


- Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцету (3-4%) до консистенції густої пасти, або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною;


- Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про аджику:  http://goo.gl/xDA5gj  


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Зелений кус-кус

Інгредієнти:
1. Кус-кус — 400 г.;
2. Брокколі — 200-300 г.;
3. Зелена квасоля — 200-300 г.;
4. Шпинат — 200-300 г.;
5. Зелена спаржа (за бажанням) — 150 г.;
6. Велика цибулина — 1 шт.;
7. Кокосове масло — 2 ст.л.;
8. Аджика зелена —  2 ч.л.;
9. Сіль — дрібка.

Приготування:
Очистіть і дрібно наріжте цибулю. У брокколі видаліть жорстку нижню частину стебла, наріжте це стебло невеликими шматочками. Головку розберіть на суцвіття.

Видаліть жорсткі стебла у шпинату. У спаржі очистіть нижні кінці стебел, розріжте стебла на невеликі шматочки.

Розігрійте в сковорідці масло, покладіть цибулю, обсмажте до прозорості, 5 хв. Покладіть аджику, брокколі і квасолю, влийте трохи води і тушкуйте під кришкою 5 хв. Додайте спаржу і шпинат, посоліть, тушкуйте ще 5-7 хв.

Одночасно приготуйте кус-кус відповідно до інструкції на упаковці. Розворушіть кус-кус виделкою, викладіть на блюдо, зверху - овочі.

Подавайте гарячим. Смачного!

Найкраще готувати цю страву на обід.


Шашлик на кефірі та житньому хлібі


Інгредієнти:
1. Тофу — 900 г.;
2. Кефір або натуральний йогурт  — 300 г.;
3. Житній хліб — 200 г.;
4. Яблучний оцет (можна замінити соком білого винограду або 1 лимону) - 200 мл;
5. Цибуля — 200 г .;
6. Аджика зелена — 1 ч.л.;
7. Сіль і чорний перець — за смаком.

Приготування:
Оцет або сік налийте в сотейник поставте на вогонь, додайте м'якоть житнього хліба, цибулю наріжте кубиками і тушкуйте все разом 10 хвилин.

Потім масу охолодіть і збийте блендером, додайте кефір або йогурт, сіль, перець, аджику і все добре перемішати.

Залийте тофу рідким маринадом і витримайте в холодильнику 3 години.

Нанизайте сир на шампури і підсмажте до скоринки на вугіллі.
Смачного!

Найкраще смакувати сиром в обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.