Пластівці пшеничні сиродавлені
Пластівці пшеничні сиродавлені

Пластівці пшеничні сиродавлені


55 грн/ 800 г
800 г
+ -
Є в наявності
Пшениця / Україна (власного виробництва)
на 100 г продукту. Харчова цінність: білки - 12,7 грам, жири - 1,1 грам, вуглеводи - 70,6 г, вода - 14 мг. Калорійність - 325 кКал
12 місяців

Пшеничні сиродавлені пластівці - сплющені зерна органічної пшениці у вигляді рифлених або гладких пелюсток, які не проходять теплової обробки, що дозволяє зберегти у них максимум поживних речовин.  Пластівці виготовлені з перевіреного, екологічного зерна на спеціальному пресі. 

З пшеничних пластівців можна приготувати різноманітні каші, салати, супи чи десерти. Каші з пластівців мають приємний солодкуватий смак завдяки наявності цукроутворюючих ферментів. Їх також можна вживати як сироїдний продукт, замочивши попередньо на декілька годин або краще на ніч у воді.


Корисні властивості пшеничних пластівців:


- відрізняються високим вмістом і різноманітністю складових елементів. Пшениця за своїми корисними якостями перевершує багато інших злакових, вона славиться високим вмістом білка. Містить значну кількість фосфору, цинку, натрію, калію, йоду, магнію, брому, вітамін РР, також пшениця включає в себе різні амінокислоти, які легко засвоюються організмом;


- в пшениці багато фолієвої кислоти (вітамін В9) та інших вітамінів групи В (В1, В2, В6),  вітаміни групи В, які визнаються важливими антиоксидантами, обумовлюють користь пшеничних пластівців для організму людини, тому що беруть участь у вуглеводному харчуванні клітин, яке необхідне для гормонального обміну, нормального кровообігу, а також засвоєння інших вітамінів;


-  харчові волокна, які містяться у пшеничних пластівцях мають величезну користь для організму, оскільки покращують функціонування всього шлунково-кишкового тракту, очищають кишечник і виводять токсини. дуже позитивно діють на стан організму в цілому, а також на роботу всіх його систем і органів зокрема.;


- цінні мікроелементи пшениці сприятливо діють на кровоносну і нервову системи, допомагають сповільнювати процеси старіння, покращують стан волосся, шкіри та нігтів;


- маючи низький глікемічний індекс, пластівці з пшениці здатні регулювати рівень глюкози, що в свою чергу робить страви з пшеничних пластівців прийнятними і корисними для харчування хворих на діабет, а також у раціоні людей, які хочуть позбутися зайвої ваги;


Пшеничні пластівці не бажано вживати людям, які мають індивідуальну непереносимість складових зерна пшениці.

Мюслі
 
1-2 ст л пшеничних пластівців
2 шт кураги
1 сушений інжир
2 шматочки сушеного яблука
1 маленький апельсин
1/8 л молока або води
1 ч. л насіння льону
 5 лісових горіхів. 
 
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Замочимо пшеничні пластівці частиною молока або води на ніч.
2. Наріжемо соломкою курагу, інжир та кружечки яблук.
3. Апельсин очистимо,  видалимо прозорі плівки, наріжемо м'якоть кружечками завтовшки приблизно 5 мм, а тоді розріжемо їх на 8 частин. 
4. Пшеничні пластівці перемішаємо з сухофруктами та насінням льону в глибокій тарілці, долиємо решту молока чи води. Зверху покладемо подрібнений апельсин та горіхи. 


З мюслі чудово смакує зелений чай або фруктовий компот. 


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.