Печиво мультизлакове
Печиво мультизлаковеПечиво мультизлаковеПечиво мультизлакове

Печиво мультизлакове

Львів


51 грн/ 200 г
200 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Насіння льону, насіння гарбуза, насіннясоняха, насіння кунжуту, борошно рисове і кукурудзяне, аджика зелена, сіль морська, кмин, олія соняшникова, сода / Україна (власного виробництва)
на 100г: білків – 11,83 г, жирів - 28,21 г, вуглеводів – 30,49 г. Калорійність – 418,3 Ккал.
7 днів

  • Солене печиво "Мультизлакове" – чудовий замінник «магазинного» крекеру: хрустке та смачне печиво без ароматизаторів, стабілізаторів та транс - жирів;
  • Добре зберігається та його зручно носити з собою, щоб у будь-який момент перекусити;
  • Готується тільки з натуральних інгредієнтів, багатих цінною клітковиною та вітамінами, які не лише смакують, але й очистять організм від шлаків та сприятимуть здоровому травленню;
  • Використовується лише цільнозернове борошно,яке швидко насичує організм, легко перетравлюється, сприяє розвитку корисної мікрофлори і не викликає важкості.
  • Не містить продуктів тваринного походження;
  • Не містить глютену. 

_____________________________________________________

-      Смачні та корисні ласощі;

-      Аджика сприятиме травленню та покращенню апетиту;

-       Насіння гарбуза та соняшника допоможуть вивести токсини, наситять необхідними вітамінами;

-      Насіння соняшника надасть особливий смак печиву та допоможе швидко втамувати голод;

-      Кунжут покращує стан нервової системи та пришвидшує обмін речовин;

-      Льон наситить організм необхідними омега-жирами;

-      Веганський продукт;

-      Печиво чудово смакуватиме як дорослим, так і дітям;

-     Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Підходить для дітей, підлітків, спортсменів, людям з підвищеною розумовою діяльністю, діабетикам та усім, хто хоче корисно та поживно харчуватись.



Стаття про печиво від "Смак Життя": Корисне печиво


Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.