Пастила з вишні та черешні
Пастила з вишні та черешні

Пастила з вишні та черешні

Львів


32 грн/ 50 г
50 г
+ -
Є в наявності
Вишня, черешня. Вага +- 1г / Україна (власного виробництва)
12 місяців

- Жива пастила – фруктове та ягідне пюре без цукру, виготовлене шляхом висушування при низьких температурах.
- Зберігає всі поживні речовини та корисні властивості фруктів.
- Пастила замінить синтетичні вітаміни та зміцнить імунітет.
____________________________________________________________________________
- Ягідні “цукерки” - найкращий вихід для всіх, хто слідкує за фігурою, але не може відмовити собі у солодощах;


- Можна вживати, як самостійно, так і з чаєм, молоком, медом,  а також в складі різноманітних десертів, тортів та тістечок;


- Достатньо 1-2 пастилок на день щоб наповнити організм необхідними вітамінами.


- 50 г продукту зберігає в собі цінність 750г свіжих фруктів та ягід


- При споживанні висушених продуктів рекомендується випивати достатню кількість води (1,5-2л води) на день;


- Дієтичний продукт. Рекомендовано для щоденного вживання дорослим та дітям.
 
- Зберігайте пастилу в сухому прохолодному місці;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________
- Статті від "Смак Життя": 
Пастила - смачна та корисна заміна цукерок. Рецепти 

Пастила
 
СКЛАД:


-      фрукти чи ягоди на будь-який смак
 
ПРИГОТУВАННЯ:
 
1. Продукт вимити.
2. Порціями класти в блендер і збивати до однорідності.
3. При бажанні можна додати мед, але краще не додавати.
4. На пергаментний папір ложкою викласти фруктову чи ягідну масу.
5. Розрівняти її не дуже тонким шаром.
6. Сушити до повного випаровування вологи  в сушарці або духовці з прочиненими дверцятами при низькій температурі. 
7. Готову пастилу зняти з паперу, найкраще покласти на край столу і відтягувати папір вниз через край столу.


Можна також виготовляти пастилу з варених чи печених фруктів чи ягід. Готову пастилу можна скрутити в рулет або нарізати на шматочки. Нарізану на шматочки пастилу зберігають у скляних банках.

Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.