Олія з насіння гірчиці
Олія з насіння гірчиці

Олія з насіння гірчиці


29 грн/ 100 мл
100 мл250 мл
+ -
Є в наявності
Олія з насіння гірчиці / Україна (на замовлення)
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,8г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність 898 ккал.
до 24 місяці за умови зберігання в холодильнику

  • Олія гірчиці має пікантний смак і вишуканий аромат. Ідеально поєднується з овочевими салатами, картоплею, холодними стравами та використовується для випічки хліба;
  • Гірчична олія - “еліксир молодості”. Вітаміни Е та А покращать стан шкіри та стимулюватимуть ріст волосся;
  • Олія гірчиці сприяє лактації молока у годуючих мам;
  • Гірчична олія - рослинний “риб'ячий” жир. У великій кількості в ній присутні вітаміни А, Е та D;
  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси;

___________________________________________


- Олія гірчиці використовується в харчовій промисловості, косметології та медицині;


- Олію гірчиці вживають для профілактики рахіту;


- Гірчична олія сприяє зміцненню імунітету, покращенню травлення та обміну речовин;


- Вживання олії гірчиці покращує стан серцево-судинної системи, зменшує ризик захворювань на інфаркт та інсульт, запобігає розвитку атеросклерозу;


- Олія гірчиці - ефективний глистогінний засіб;


- Гірчичну олію також можна застосовувати зовнішньо: для масажів, як засіб для догляду за волоссям та шкірою, для розтирання тіла при застудних захворюваннях та як лікувальний засіб при дерматологічних проблемах;


- Не можна вживати олію гірчиці людям із хронічними проблемами шлунково-кишкового тракту, із серцевими хворобами, алергікам, дітям до 3-ох років;


- Не можна поєднувати гірчичну олію із молочними продуктами, сирами та фруктами;


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Більше про гірчичну олію: http://goo.gl/omybdT


Салат з нуту та зелені

Інгредієнти:

  1. Відварений нут — 2 склянки;

  2. Стебло селери — 2-3 шт;

  3. Нарізана зелень петрушки — ¼ склянки;

  4. Нарізана червона цибуля — ½ склянки;

  5. Світлі родзинки — ⅓ склянки;

  6. Сік лимону — 3 ст.л.;

  7. Веганський або домашній майонез — 2 ст.л. (за бажанням);

  8. Олія гірчиці — 1-2 ст.л.;

  9. Сіль морська та перець — за смаком.

Приготування:

У мисці замішайте відварений нут, нарізану кубиками селеру, петрушку, цибулю та родзинки. Додайте сік лимону, майонез (якщо використовуєте), олію, сіль та перець та ретельно розмішайте. Залиште в холодильнику на 30 хв. Подавайте холодним.
Смачного!
Найкраще смакувати в обідній час.

Написати відгук
(4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.