Олія з лущеного ядра соняшника
Олія з лущеного ядра соняшника

Олія з лущеного ядра соняшника


56 грн/ 250 мл
250 мл500 мл
+ -
Є в наявності
Олія соняха / Україна (на замовлення)
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,9г, вуглеводи - 0г. Калорійність 899 ккал.
6 місяців

  • Олія з ядра соняшника -  джерело необхідних організму вітамінів А, Е, F та D;
  • Вітамін F, який міститься в соняшниковій олії не виробляється нашим організмом, проте він є необхідним для повноцінної діяльності нервової системи, клітин печінки та судин;
  • В соняшниковій олії холодного тиснення міститься в 12 разів більше вітаміну Е, ніж в оливковій;
  • Для кращого засвоєння вітаміну А, який міститься в соняшниковій олії - поєднуйте її з овочами; 
  • Нестача вітаміну Е приводить до зниження імунітету;
  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси;

____________________________________________________


- Вживання соняшникової олії покращить стан шкіри та волосся, роботу щитовидної залози, сприятиме згортанню крові;


- Не варто піддавати соняшникову олію термічній обробці, оскільки під дією високих температур всі корисні речовини руйнуються, а при повторному нагріванні олія стане канцерогенною;


- Зберігайте олію в скляній тарі в холодильнику;


- Використайте олію протягом 4 місяців після відкриття;


- Соняшникова олія не має протипоказань, але пам'ятайте, що вона повинна бути лише холодного тиснення;


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Більше про соняшникову олію у Вікіпедії: http://goo.gl/GlY9s1


Паста-салат

Інгредієнти:

  1. Макарони (улюблені) — 300 г;

  2. Помідори чері — 150-200г;

  3. Стручкова фасоль — 200г;

  4. Салат кале (чи інша зелень) — 50-70г;

Для соусу:

  1. Цибуля — 4-6 малі шт;

  2. Лимон — ½ шт;

  3. Рослинне молоко — 4 ст.л.;

  4. Олія соняшникова сиродавлена — 2 ст.л.;

  5. Вода — 2 ст.л.;

  6. Гірчиця мелена — 3-4 ч.л.;

  7. Сіль та перець за смаком.

Приготування:

Приготуйте попередньо макарони відповідно до інструкції на упаковці.

Витисніть з лимона сік для соусу. Помістіть всі інгредієнти для соусу у чашу блендера та збийте до однорідності.
Наріжте помідори, стручкову фасоль, зелень і змішайте з макаронами, коли вони охолонуть. Додайте соус та все ретельно вимішайте.
Смачного!

Найкраще вживати в обідній час та після тренувань.
Написати відгук
(4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.