Олія соняшникова
Олія соняшникова

Олія соняшникова

Львів


38 грн/ 200 мл
200 мл500 мл
+ -
Є в наявності
Олія соняха / Україна (на замовлення)
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,9г, вуглеводи - 0г. Калорійність 899 ккал.
6 місяців

  • Олія з насіння соняшника -  джерело необхідних організму вітамінів А, Е, F та D;
  • Вітамін F, який міститься в соняшниковій олії не виробляється нашим організмом, проте він є необхідним для повноцінної діяльності нервової системи, клітин печінки та судин;
  • В соняшниковій олії холодного тиснення міститься в 12 разів більше вітаміну Е, ніж в оливковій;
  • Для кращого засвоєння вітаміну А, який міститься в соняшниковій олії - поєднуйте її з овочами; 
  • Нестача вітаміну Е приводить до зниження імунітету;
  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси;

____________________________________________________


- Вживання соняшникової олії покращить стан шкіри та волосся, роботу щитовидної залози, сприятиме згортанню крові;


- Не варто піддавати соняшникову олію термічній обробці, оскільки під дією високих температур всі корисні речовини руйнуються, а при повторному нагріванні олія стане канцерогенною;


- Зберігайте олію в скляній тарі в холодильнику;


- Використайте олію протягом 4 місяців після відкриття;


- Соняшникова олія не має протипоказань, але пам'ятайте, що вона повинна бути лише холодного тиснення;


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.


Більше про соняшникову олію у Вікіпедії: http://goo.gl/GlY9s1


Попкорн з цвітної капусти

Інгредієнти:

  1. Цвітна капуста — 1 голівка;

  2. Вода — 2 ст.л.;

  3. Соняшникова олія — 1 ст.л.;

  4. Тахіні — 1 ст.л.;

  5. Соєвий соус — 1 ст.л.;

  6. Шрот кунжуту або мигдальне борошно — 3 ст.л.;

  7. Часник у порошку — ⅓ ч.л.;

  8. Чілі мелений — ¼ ч.л.;

  9. Сіль і перець — за смаком.

Приготування:

Наріжте цвітну капусту на менші гілочки, помістіть в миску. Додайте воду, олію, тахіні та соєвий соус. Розмішайте рівномірно. Додайте шрот (або борошно) та спеції. Готувати можна в дегідраторі при 40°C 12-14 годин, або в духовці з конвекцією при 100°C до повного висушування.

Смачного!

Це чудовий перекус на будь який випадок.


Написати відгук
(3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.