Олія сиродавлена кокосова ПЕТ Банка
Олія сиродавлена кокосова ПЕТ БанкаОлія сиродавлена кокосова ПЕТ Банка

Олія сиродавлена кокосова ПЕТ Банка

Львів


61 грн/ 100 мл
100 мл250 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Олія кокосова / Індонезія
на 100 г: білків – 0 г, жирів – 89,9 г, вуглеводів – 0 г. Калорійність - 899 Ккал.
12 місяців

  • Кокосова олія (холодного віджиму, свіжовитиснена) ідеально підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання;
  • Кокосова олія - одна із найкращих олій для косметичних цілей - забезпечує ефективний догляд за  волоссям, обличчям та тілом;
  • Кокосова олія ідеальна для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною;
  •  Кокосова олія багате на насичені жирні кислоти, що дуже важливі для нормальної роботи нервової та статевої систем. За рахунок високого вмісту насичених жирних кислот олія практично не окисляється і довго зберігається;
  • Додавайте кокосову олія до всіх гарячих страв та випічки замість масла;
  • Кокосову олію можна додавати до гарячих напоїв: кави, молока, гарячого шоколаду;
  • Кокосова олія добре засвоюється організмом, покращує процеси травлення та обмін речовин;
____________________


- Кокосова олія - це ідеальна заміна найдорожчого лосьйону для тіла;


- Використовуйте кокосову олію, як засіб для зняття макіяжу і ви забудете про почервоніння очей та подразнення; 


- Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі;


- Кокосову олію можна використовувати як нічний чи сонцезахисний крем, або як домашній скраб (змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію);


- Кокосова олія - ефективний засіб від розтяжок під час вагітності;


- Втирайте кокосову олію в проблемні ділянки шкіри. Такий спосіб допоможе позбавитись від целюліту;
Використовуйте кокосову олію замість крему для гоління та лосьйону після;


- Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням;


- Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс;


- Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів;


- Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації;


- Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією;


- Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому;


- Якщо хочете швидко вилікувати застуду, біль в горлі або позбутися нудоти чи печії - додавайте 1 ч.л. кокосової олії в чай;


- Зовнішнє використання кокосової олії допоможе вилікувати герпес;


- Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів;


- Зберігайте олію в темному прохолодному місці;

- Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Підходить практично усім (виняток: індивідуальне несприйняття продукту та алергія на кокос). Рекомендовано для щоденного вживання при дієтичному харчуванні; використовується в комплексі для профілактики і лікування ряду захворювань.


   Більше про кокосову олію: uk.wikipedia.org

Швидкі бісквіти

Інгредієнти:

  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 2 склянки;

  2. Олія кокосова — ¼ склянки;

  3. Молоко або рослинне молочко — ¾ склянки;

  4. Сода харчова — ½ ч.л.

Приготування:


Нагрійте духовку до температури 200 °C.
З’єднайте спершу в мисці борошно та кокосову олію, до утворення розсипчастої маси. Потім додайте молоко і соду та замішайте спершу ложкою, а потім руками тісто. Розкатайте тісто на столі чи килимку присипаному борошном тісто товщиною 1-2 см. Наріжте тісто на окремі кусочки формою для печива. Викладіть печиво на деко та випікайте протягом 10 хв, поки тісто підніметься і зарум’яниться.
Такі бісквіти чудово поєднують з солодкими та соленими стравами. Подавайте вранці на сніданок, або до салатів, чи як закуску до соусів.
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня та після тренування.

Написати відгук
(38)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.