Олія кукурудзяна
Олія кукурудзяна

Олія кукурудзяна


55 грн/ 250 мл
250 мл500 мл
+ -
Є в наявності
Олія кукурудзяна / Україна (на замовлення)
на 100г: білки – 0,0 г, жири - 99,9 г, вуглеводи - 0,0 г. Калорійність 899 ккал.
6 місяців

  • Кукурудзяна олія - олія, яку можна піддавати термічній обробці, оскільки її тиснуть при 50 С, а при нагріванні кукурудзяна олія не утворює канцерогенів, не піниться і не пригоряє;
  • Кукурудзяна олія легко засвоюється нашим організмом, активно використовується для приготування дієтичного та дитячого харчування;
  • Кукурудзяну олію використовують для приготування домашнього майонезу, соусів, випічки;
  • Кукурудзяну олію використовують в косметичних цілях: для зміцнення волосся, зменшення зморшок та виведення пігментації шкіри;
  • Для зміцнення нігтів кукурудзяну олію втирайте у нігтьову пластину та кутикулу. Розігрійте трішки кукурудзяної олії, додайте 3-5 крапель йоду та тримайте руки в такій ванночці протягом 15 хвилин;
  • Кукурудзяна олія в комбінації з ефірними оліями використовується при сеансах масажу;
  • Кукурудзяна олія містить вдвічі більше вітаміну Е, ніж соняшникова. Вітамін Е нормалізує роботу ендокринної системи, статевих залоз, наднирників;
________________


- Лецитин, який міститься в олії позитивно впливає на клітину мозку, знижує ризик інсультів та знімає гіпоксію (кисневе голодування);


- Вітаміни групи В зміцнюють нервову систему, а залізо покращує властивості крові;


- Вживання кукурудзяної олії допоможе змістити імунітет, серцеву систему та нормалізувати жировий обмін;


- Кукурудзяна олія стимулює роботу жовчного міхура - покращує виведення жовчі;


- Для лікування псоріазу та екземи кукурудзяну олію вживають внутрішньо, а також змащують пошкоджену поверхню шкіри;


- Кукурудзяну олію рекомендовано вживати при запорах та порушеннях обміну речовин;


- Кукурудзяна олія допомагає лікувати опіки, тріщинки грудей у годуючих матерів та заїди;


- Не вживайте олію при індивідуальній непереносимості, при порушеннях згортання крові.


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.




Більше про олію з кукурудзи:  https://goo.gl/FFkm3D   

Салат з броколі та булгуром

Інгредієнти:


  1. Шапочки грибів шитаке (або печериці) нарізані  — 200г;

  2. Олія кокосова — 3 ст.л.;

  3. Перець чілі — ⅓  ч.л.;

  4. Сіль морська груба — ½ ч.л.;

  5. Олія кукурудзяна —  5 ст.л.;

  6. Соєвий соус (або бальзамічний оцет) — 2 ст.л.;

  7. Мед (або сироп) — 1 ст.л. (не обов'язково);

  8. Булгур — ½ склянки;

  9. Сіль та перець чорний — до крупи (за бажанням);

  10. Броколі — 500г;

  11. Сушена журавлина — ⅓ склянки (за бажанням);

  12. Цибуля червона — 50г;

  13. Смажене насіння соняшника — 50г.

Приготування:

Підігрійте духовку до 150°C. Змішайте у мисці нарізані шапочки грибів, розтоплену кокосову олію, перець чілі та сіль. Викладіть гриби на папір для випічки та сушіть в духовці до готовності, перемішуючи час від часу. Приблизно за 22-28 хв. вимкніть духовку і залиште гриби підсихати.

Приготуйте соус. Для цього взбийте до однорідності у мисці кукурудзяну олію, соєвий соус (або оцет) та мед (або сироп).

Відваріть булгур. Для цього залийте булгур водою у співвідношенні 1:2 і варіть на середньому вогні 10-15 хв. до готовності. Додайте до готової крупи 2 ст.л. кукурудзяної олії і 1/2 ч.л., солі та перцю (за бажанням).

Броколі можна приготувати на пару протягом 2-5 хв, або використовувати сирими. Розділіть броколі на менші гілочки, помістіть у глибоку миску, додайте промиту журавлину, дрібно нарізану цибулю, готові гриби. Заправте салат соусом і посипте зверху насінням соняшника.

Подавайте салат разом з теплим булгуром. Смачного!


Найкраще смакувати стравою в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.