Олія з насіння чорного кмину (сатіва)
Олія з насіння чорного кмину (сатіва)Олія з насіння чорного кмину (сатіва)

Олія з насіння чорного кмину (сатіва)

Львів


189 грн/ 100 мл
100 мл200 мл
+ -
Закінчується
Олія з насіння чорного кмину / Україна (на замовлення)
на 100г: білки - 0,0г, жири - 99,9г, вуглеводи - 0,1г. Калорійність 890 ккал.
4 місяці

  • Олія чорного кмину - природні ліки проти усіх захворювань;
  • Вітамін Е, яким багата олія чорного кмину, є базовим у формуванні імунітету. Від його кількості залежить робота серця, судин та водний баланс шкіри;
  • Вітамін Е -  потужний антиоксидант, який уповільнює процес старіння всього організму;
  • Олія чорного кмину покращує ріст волосся і запобігає передвчасному посивінню;
  • Олія з чорного кмину сатіва має більш насичений та специфічний смак, прирівняно із олією з даманського кмину;
_______________________________________________


- Додавайте олію чорного кмину в салати, соуси, каші. Проте варто розбавити її будь-якою іншою олією щоб уникнути різкого специфічного смаку;


- Вживання олії чорного кмину допомагає покращити зір, слух та пам'ять;


- Закапування носа олією чорного кмину позбавить Вас нежиттю;


- Розтирайте олією чорного кмину зону горла і це допоможе при ендокринних захворюваннях;


- Олія чорного кмину має антипаразитарну дію;


- Олія чорного кмину допоможе при захворюваннях нервової системи, безплідді, алергії, проблемах з шлунком;


- Вживання цієї олії допоможе нормалізувати артеріальний тиск та полегшити процес одужання після інсульту;


- Не піддавайте олію термічній обробці та зберігайте її у скляній тарі в холодильнику;


- Олію чорного кмину не можна вживати вагітним та людям із пересадженими органами, оскільки це може спровокувати відторгнення;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.




Більше про олію чорного кмину: http://goo.gl/3pfLVn

Салат з печерицями та горіхами

Інгредієнти:


  1. Листя руколи — 400 г;

  2. Королівські печериці — 250г;

  3. Олія кокосова — 2 ст.л.;

  4. Стебло селери нарізане — 1 склянка;

  5. Грецький горіх (сирий або смажений та підсолений) — 1 склянка;

  6. Бринза чи інший крихкий сир — 1 склянка;

Для соусу:

  1. Цибуля ріпчаста (натерта чи дрібнорізана) — ½ склянки;

  2. Гірчиця ціла, або у порошку — ½ ч.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 3 ст.л.;

  4. Олія соняшникова — 2 ст.л.;

  5. Олія чорного кмину — 1 ч.л.;

  6. Сіль морська — ½ ч.л.;

  7. Перець чорний — ½ ч.л.

Приготування:

Якщо бажаєте, підсушіть грецький горіх у духовці. Для цього викладіть горіх на пергаментний папір, змочіть 2-3 ст.л.води і посоліть. Сушіть при 180°C 10 хв.
У сотейнику нагрійте 2 ст.л. кокосової олії та додайте нарізані печериці, сіль та перець за смаком. Готуйте на середньому вогні 10-15 хв.
Приготуйте соус. Для цього взбийте всі інгредієнти у брендері до однорідності.

Помийте листя руколи. Викладіть у глибоку миску руколу, нарізані стебла селери. Додайте готові гриби, грецький горіх та заправте салат соусом. Розмішайте рівномірно. При подачі посипте зверху натертим сиром.
Смачного!


Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
(3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.