Олія з насіння хемп
Олія з насіння хемп

Олія з насіння хемп


64 грн/ 100 мл
100 мл250 мл
+ -
Є в наявності
Олія з насіння коноплі / Україна (на замовлення)
на 100г: білки - 0,0г, жири - 99,5г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність 899 ккал.
12 місяців

  • Конопляна олія - ідеальне джерело заліза та протеїнів;
  • Олія коноплі багата хлорофілом, який перешкоджає розвитку ракових пухлин в організмі ;
  • Конопляна олія не містить психоактивних компонентів;
  • Конопляна олія містить вкрай необхідну нашому організму речовину - Омега-3 та Омега-6 в найкращих пропорціях (3:1);
  • Конопляну олію рекомендують вживати вагітним задля отримання необхідні омега-жири та для кращого розвитку дитини;
_______________________________________


Олія коноплі допомагає при лікуванні бронхітів та захворювань дихальних шляхів;


- Клітковина, якою багата олія коноплі, покращує функціонування кишково-шлункового тракту;


- Олія коноплі розгладжує зморшки та покращує стан шкіри. Ідеальна для зовнішнього застосування;


- Вживання конопляної олії покращує апетит, знижує рівень цукру в крові та нормалізує сон;


- Олія коноплі при зовнішньому застосуванні захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів;


- Фітин, що міститься у конопляній олії, запобігає ожирінню печінки;


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Більше про олію коноплі: https://goo.gl/pzfeoS


Паста з тофу та овочами

Інгредієнти:


Для соусу:

  1. Соус соєвий — 2-3 ст.л.;

  2. Вода — 2 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  4. Сік лимону — 1 ч.л.;

  5. Олія кокосова — 1 ст.л.;

  6. Сироп кленовий — 1 ½ ст.л. (за бажанням);

  7. Імбир свіжий — 1 ст.л.;

  8. Часник — 4 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  9. Перець чілі — ½ або 1 ч.л.;

  10. Тофу — 300г;


Для овочів та спагеті:


  1. Рисова паста Papino — 200г;

  2. Броколі невелике — 1 шт;

  3. Морква дрібно нарізана — ½ склянки;

  4. Овочі на вибір — ½ склянки;

  5. Арахіс (кеш’ю) нарізане — 2 ст.л. (за бажанням);

  6. Олія насіння хемп — 2 ст.л.;

  7. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

Спершу видаліть лишню вологу з тофу якщо потрібно паперовими рушниками під тиском. Наріжте його на кубики. Змішайте всі інгредієнти для соусу, покладіть в нього тофу та залиште маринуватись на 10 хв.

Відваріть спагеті згідно до інструкції на упаковці. Броколі можна відварити окремо протягом 2-3 хв, або додати до спагеті в останні 3 хв. їх приготування.

Викладіть на підігріту на середньому вогні сковорідку тофу разом з маринадом. Тушкуйте під кришкою протягом 5 хв. Відкрийте, перемішайте та готуйте допоки соус не загусне. Заберіть тофу і покладіть в соус моркву, овочі та горіхи (якщо використовуєте) і готуйте протягом 2-3 хвилин. Додайте спагеті та броколі, розмішайте все разом. Додайте сіль та перець за смаком. Готову страву заправте олією насіння хемп. Подавайте гарячим. Тофу при подачі викладайте поверх спагеті.

Смачного!

Найкраще вживати цю страву на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.