Олія з насіння маку
Олія з насіння маку

Олія з насіння маку

Львів


99 грн/ 100 мл
100 мл200 мл
+ -
Є в наявності
олія з насіння маку // Україна
на 100г: білки – 0,0г, жири – 99,0г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність 891 ккал.
4 місяці

  • Олію з насіння маку отримують методом холодного пресування, що дозволяє зберегти всі корисні властивості цієї рослини;
  • Макова олія - природне джерело "живого" легко засвоюваного кальцію;
  • Макову олію використовують в кулінарних цілях, для консервування. Ця олія має хороший смак, вважається однією з кращих рослинних олій;
  • Відновлює м'якість і еластичність шкіри, надає їй особливу шовкову ніжність;
  • Чудодійна олія, що має сильну пом'якшувальну, зволожуючу, регенеруючу, відновлюючу, омолоджуючу і захисну дію;
  • Споживайте олію з насіння маку як профілактичний засіб при: безсонні, нервових і фізичних навантаженнях, спазмах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії, мігрені.
_________________________________________________________________
 
- Олія з насіння маку - гарний живильний засіб для серця при судомах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії і мігрені;


- Олію з насіння маку можна використовувати як легке снодійне. Олія має седативну, снодійну, знеболюючу та спазмолітичну дію;


- Макова олія необхідна для правильного функціонування нервової системи, роботи серця і м'язів;


- Незамінний продукт для людей, які страждають частими стресами, важкими фізичними і емоційні навантаженнями, дратівливістю; знімає синдром «хронічної втоми», виявляє легку розслаблюючу дію.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями,, захворюваннями ШКТ. 

________________________________________________________________________

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 

 

Соус до фруктів

Інгредієнти:

  1. Несолодкий йогурт (або сметана) — ½ склянки;

  2. Какао порошок — 1 ст.л.;

  3. Кокосовий цукор — 2 ч.л. (можна замінити збитими фініками 30-40г);

  4. Екстракт ванілі — ½ ч.л. (не обов’язково);

  5. Олія маку — ½ ст.л.;

  6. Сіль морська — щіпка (не обов’язково)

Приготування:

Якщо використовуватимете фініки, тоді замочіть їх у теплій воді на 15-20 хв., промийте, очистіть від кісточки і взбийте до утворення пасти. Для зручності можна збивати їх разом з йогуртом.
Додайте всі інгредієнти до глибокої миски та ретельно розмішайте вилкою або вінчиком.
Соус чудово доповнить ваші улюблені фруктово-ягідні страви та десерти.

Написати відгук
(2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.