Олія з насіння кунжуту
Олія з насіння кунжутуОлія з насіння кунжуту

Олія з насіння кунжуту

Львів


65 грн/ 100 мл
100 мл200 мл
+ -
Є в наявності
Олія з насіння кунжуту / Україна (на замовлення)
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,9г, вуглеводи - 0,1г. Калорійність 899 ккал.
4 місяці

  • Олія кунжуту покращить здоров'я та збереже молодість і красу;
  • Ідеальне джерело кальцію, фосфору та фітоестрогенів;
  • Кунжутна олія - чудова профілактика остеохондрозу;
  • Олія кунжуту сприяє схудненню та нарощенню м'язової маси;
  • Зовнішнє вживання кунжутної олії допомагає боротися з розтяжками. Її рекомендують використовувати вагітним жінкам;
  • Масаж з кунжутною олією дуже корисний маленьким дітям;
__________________________________________________________________________


- Додавайте олію кунжуту в салати, каші, супи та соуси;


- Кунжутна олія сприяє покращенню серцево-судинної системи, нейтралізує негативний сплив шлаків, токсинів і канцерогенів;


- Вживання кунжутної олії  стабілізує роботу травної системи та обмін речовин;


- Кунжутна олія покращує стан шкіри, волосся та нігтів як при внутрішньому, так і при зовнішньому використанні;


- Додавайте олію до масок, кремів, змащуйте нею шкіру, втирайте в суглоби;


- Кунжутна олія з лимонним соком, змішана в рівних пропорціях допомагає при виразках шкіри, опіках та фурункулах;


- Не піддавайте кунжутну олію тепловій обробці та зберігайте її в скляній тарі в холодильнику;


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Більше про кунжутну олію: http://goo.gl/zaSXbL

Пікантна салатна заправка

Інгредієнти:


  1. Цибуля ріпчаста нарізана —  6 ст.л.;

  2. Арахісова паста — 4 ст.л.;

  3. Олія кунжутна — 3 ст.л.;

  4. Винний оцет — 2 ст.л.;

  5. Вода — 2 ст.л.;

  6. Тертий імбир — 2 ч.л.;

  7. Тертий часник — 2 ч.л.;

  8. Сіль — ¼ ч.л.;

  9. Перець чорний — ¼ ч.л.;

  10. Лимонний сік — 1 ст.л.;

  11. Мед — 1 ч.л.;

  12. Соєвий соус — 1 ч.л.;

  13. Порошок гірчиці — 1 ч.л.;

  14. Насіння кунжута — 1 ч.л.

Приготування:

Помістіть всі інгредієнти окрім насіння кунжуту у чашу блендера та взбийте до однорідності. У готовий соус додайте кунжут та розмішайте. Зберігайте в холодильнику у герметичній тарі.

Соус чудово пасує до салатів, страв на грилю, м’ясних та сирних страв. Додає ароматності та пікантності будь-якій страві.

Смачного!

Написати відгук
(6)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.