Кокосова олія на вагу
Кокосова олія на вагу

Кокосова олія на вагу


435 грн/ 1 л
1 л
+ -
Під замовлення (1 доба)
Індонезія
на 100г: білки – 0 г, жири – 89,9 г, вуглеводи – 0 г. Енергетична цінність - 899 Ккал.
12 місяців

  • Кокосова олія (холодного віджиму, свіжовитиснена) ідеально підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання;
  • Кокосова олія - одна із найкращих олій для косметичних цілей - забезпечує ефективний догляд за  волоссям, обличчям та тілом;
  • Кокосова олія ідеальна для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною;
  •  Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливі для нормальної роботи нервової та статевої систем. За рахунок високого вмісту насичених жирних кислот олія практично не окисляється і довго зберігається;
  • Додавайте кокосову олія до всіх гарячих страв та випічки замість масла;
  • Кокосову олію можна додавати до гарячих напоїв: кави, молока, гарячого шоколаду;
  • Кокосова олія добре засвоюється організмом, покращує процеси травлення та обмін речовин;

____________________


- Кокосова олія - це ідеальна заміна найдорожчого лосьйону для тіла;


- Використовуйте кокосову олію, як засіб для зняття макіяжу і ви забудете про почервоніння очей та подразнення; 


- Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі;


- Кокосову олію можна використовувати як нічний чи сонцезахисний крем, або як домашній скраб (змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію);


- Кокосова олія - ефективний засіб від розтяжок під час вагітності;


- Втирайте кокосову олію в проблемні ділянки шкіри. Такий спосіб допоможе позбавитись від целюліту;
Використовуйте кокосову олію замість крему для гоління та лосьйону після;


- Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням;


- Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає 


- Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів;


- Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації;


- Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією;


- Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому;


- Якщо хочете швидко вилікувати застуду, біль в горлі або позбутися нудоти чи печії - додавайте 1 ч.л. кокосової олії в чай;


- Зовнішнє використання кокосової олії допоможе вилікувати герпес;


- Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів;


- Зберігайте олію в темному прохолодному місці;

- Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить практично усім (виняток: індивідуальне несприйняття продукту та алергія на кокос). Рекомендовано для щоденного вживання при дієтичному харчуванні; використовується в комплексі для профілактики і лікування ряду захворювань.

   Більше про кокосову олію: uk.wikipedia.org

Ягідний чізкейк

Інгредієнти

Основа:

Кокосова стружка — 150 г

Фініки — 100 г

Для ягідного шару:

Кеш'ю — 240 г

Чорна смородина (свіжа або заморожена) — 100 г

Вода — 30 мл

Кокосова олія — 100 г

Мед — 70 г

Для бананового шару:

Кеш'ю (замочені на 6-8 год) — 120 г

Банан — 2 шт. (300 г неочищеного)

Цедра апельсина (натерти на дрібній тертці) — 1 ч. л.

Апельсиновий сік із ¾ апельсина

Щоб приготувати ягідний чізкейк ви можете використати й інші ягоди, які вам до вподоби, наприклад, чорницю, червону порічку, ожину, вишню

 

Крок 1

Готуємо корж. Попередньо замочені у теплій воді фініки (десь на 10 хв) відділяємо від кісточки. Кладемо у блендер фініки і кокосову стружку і розмелюємо поки маса не стане крупинчастою (як на фото).

Крок 2

Викладаємо у форму і утрамбовуємо ложкою чи рукою. Ставимо охолодитись у холодильник.

Крок 3

Візьмемось за кремову начинку. Кладемо у блендер чорну смородину, воду і збиваємо, поки ягоди добре не розмеляться. Після цього протираємо масу через дрібне ситечко.

Крок 4

Розмелюємо кеш’ю (попередньо замочені у 80 мл води, яку не зливаємо) і розтоплене на водяній бані кокосове масло у блендері до кремоподібної консистенції. Тоді додаємо мед, сік-пюре чорної смородини і ще раз все збиваємо протягом 1-2 хв.

Крок 5

Викладаємо начинку на охолоджений корж і розмащуємо рівномірно по всій його поверхні. Ставимо у холодильник, щоб охолодити.

Крок 6

Для бананового шару зливаємо воду з кеш'ю і кладемо їх у блендер разом з іншими інгредієнтами і збиваємо також до появи кремоподібної консистенції. Викладаємо на ягідний шар і рівномірно розмащуємо. Відправляємо торт охолоджуватись у холодильник на 3 год. Щоб торт було зручно витягнути з форми, можна поставити його у морозилку приблизно на 1 год.

Виймаємо з холодильника і насолоджуємось смаком!

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.