Мак
МакМак

Мак


77 грн/ 250 г
250 г
+ -
Закінчується
Мак, Чехія
на 100г: білки – 18г, жири – 42г, вуглеводи - 28г. Калорійність 525 ккал.
6 місяців

  • Насіння маку цінуються завдяки високому вмісту в них олії (45-55%);
  • Крім цього, в макових зернах міститься велика кількість вітамінів Е і РР, які сприятливо впливають на здоров’я і красу шкіри людини;
  • Макові насіння також багаті мікро-і макроелементами, такими як залізо, фосфор, кальцій, калій, магній, які так необхідні для правильного функціонування всіх органів і систем організму;
  • Відновлює м'якість і еластичність шкіри, надає їй особливу шовкову ніжність;
  • Споживайте насіння маку як профілактичний засіб при: безсонні, нервових і фізичних навантаженнях, спазмах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії, мігрені.
_________________________________________________________________
 
- Насіння маку - гарний живильний засіб для серця при судомах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії і мігрені;


- Насіння маку можна використовувати як легке снодійне. Воно має седативну, снодійну, знеболюючу та спазмолітичну дію;


- Незамінний продукт для людей, які страждають частими стресами, важкими фізичними і емоційні навантаженнями, дратівливістю; знімає синдром «хронічної втоми», виявляє легку розслаблюючу дію.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями,, захворюваннями ШКТ. 

________________________________________________________________________

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Маковий пиріг з лимонним кремом

Інгредієнти:


  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка;

  2. Кокосова олія — 4 ст.л.;

  3. Молоко або рослинне молочко — ½ склянки;

  4. Фініки — 150 г;

  5. Змелений льон (або шрот) — 1 ст.л.;

  6. Бананове пюре — ¾ склянки;

  7. Насіння маку — ⅓ склянки;

  8. Ванілін (або насіння зі стучка) — ½ ч.л.;

  9. Сода харчова — ½ ч.л.;

  10. Сіль морська — щіпка

Для лимонного крему:

  1. Кокосова олія — 8 ст. л.;

  2. Мед — ½ склянки

  3. Кеш’ю — 100г;

  4. Лимон — 1 шт.

Приготування:


Нагрійте духовку до 180°C. Викладіть квадратну форму для випічки пергаментним папером.

Взбийте разом у блендері кокосову олію, молоко/молочко та фініки. Додайте змелений льон, бананове пюре, насіння маку, ванілін, соду та сіль. Додайте до вологої маси борошно і вимішайте тісто. Викладіть тісто у форму, розгладьте ложкою чи шпателем. Випікайте близько 35 хвилин. Перевіряйте готовність тіста встромлюючи зубочистку. Якщо на ній не залишатиметься вологе тісто, тоді пиріг готовий.
Дістаньте пиріг з духовки, форми та залиште щоб вистигнув.
За цей час приготуйте крем. Витисніть сік лимона. Додайте у чашу блендера для коктейлів всі інгредієнти та збивайте до кремової однорідності. Якщо крем буде зарідкий - поставте його у холодильник, щоб кокосова олія затверділа. Нанесіть крем лопаткою поверх пирога. Зберігайте в холодильнику.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.