Льон золотий (білий) преміум
Льон золотий (білий) преміумЛьон золотий (білий) преміум

Льон золотий (білий) преміум


51 грн/ 600 г
600 г
+ -
Є в наявності
Льон золотий / Україна
на 100г: білки - 19,5 г, жири - 34,2 г, вуглеводи - 34 г. Калорійність – 492 Ккал.
12 місяців

  • Золотий льон - це культура, яка спеціально культивується. Містить більше корисних речовин, ніж коричневий льон, але і є важчою в процесі вирощування; 
  • Смак золотого льону трішки відрізняється від коричневого;
  • Золотий льон чудово проростає;
  • Насіння вживають сирим, вареним, розмелюють, роблять олію, додають до різних страв та випічки;
  • Золотий льон виділяє більше клейковини, тому є ефективнішим при боротьбі з хворобами кишково-шлункового тракту;
  • Омега-3, Омега-6 і Омега-9 - найцінніші поліненасичені жирні кислоти, необхідні для нормального функціонування організму. По вмісту цих кислот насіння льону може зрівнятись лише з риб`ячим жиром;
________________


- Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості, перешкоджають розвитку онкологічних захворювань, мають антибактеріальний та антивірусний ефект;


- Вживання льону позитивно впливає на серцево-судинну систему, запобігає утворенню тромбів, вирівнює серцевий ритм, нормалізує підвищений тиск;


- Льон покращує функціонування мозку, зору,  підвищує імунітет;


- Насіння льону є незамінним продуктом для краси волосся та шкіри;


- Вітамін А, що міститься в насінні льону вважається основним компонентом молодості й краси, а вітамін В забезпечує здоровий стан нервової системи людини, має заспокійливий ефект та допомагає подолати депресію;


- Льон активно використовують для схуднення та виведення шлаків з організму;


- Насіння льону стабілізує рівень цукру в крові, допомагає при отруєнні та закрепах, сповільнює всмоктування токсинів та нормалізує роботу печінки;


- Щоденне вживання льону підвищує опірність вірусам і бактеріям, сприяє загальному укріпленню імунної системи, знижує рівень холестерину;


- Відвар льону  має проти паразитарний ефект: згубно діє на гельмінти, віруси гепатиту, грибки;


- Зберігати насіння льону потрібно в холодильнику, а мелене насіння бажано у морозильній камері;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

______________________________


Протипоказання

 

Камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння. Не варто вживати льон при підвищеному рівні естрогенів (через це не варто вживати льон під час вагітності), період лактації.



Підходить для дітей, дорослих, літніх людей, спортсменів, вегетаріантців, для відновлення сил після важкої хвороби. Добре засвоюється організмом, тому рекомендований усім без винятку.



 

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Більше про льон: http://goo.gl/9jFOIg


Гарбузові крекери

Інгредієнти:


  1. Вівсяне борошно (або змелені пластівці) — 2 ½ склянки;

  2. Льон — 1 ст.л.;

  3. Гарбузове пюре — ½ склянки;

  4. Яйце — 2 шт (можна замінити 100 мл води або бананового пюре);

  5. Молоко або рослинне молоко, чи вода — ¼ склянки;

  6. Сіль гімалайська рожева або моська — ½ ч.л.

Приготування:


Підігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти в мисці та добре вимішайте до однорідності. Якщо маса буде засуха - додайте більше води чи молока. Сформуйте невелике за формою печиво і запікайте на пергаментному папері при 180 градусах 10 хв, а потім при 160 градусах ще 25-30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.

Зберігайте охолоджене печиво при кімнатній температурі у герметичній тарі.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань з овочами, зеленню чи подавати до салатів.

Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.