Олійка пікантна до грилю та круп
Олійка пікантна до грилю та круп

Олійка пікантна до грилю та круп

Львів


31 грн/ 100 мл
100 мл
+ -
Є в наявності
Олія соняшникова, паприка мелена, базилік, куркума, розмарин подрібнений, перець чілі, гвоздика мелена, бодян мелений, для декору - перець духмяний / Україна
на 100г: білки - 0 г, жири - 99 г, вуглеводи - 0 г. Калорійність: 899 кКал
6 місяців

  • Олійка пікантна до грилю і круп - натуральний компонент, який додасть особливого смаку Вашим стравам;
  • Для виготовлення ми використали олію та ароматні спеції;
  • Заправляйте салати, овочі або ж додавайте до других страв за смаком;
  • Олія настоювалася на травах, через що має особливий аромат і смак;
  • Додасть пікантного смаку стравам з грилю;
  • Невеликий об'єм і зручна баночка стане в пригоді на пікніку, у відпустці та в дорозі;
  • Смакуйте улюблені страви корисно ! :)
_____________________________


- Не містить підсилювачів смаку, ароматизаторів та консервантів;


- Для отримання максимальної користі перед вживанням збовтати;


- Фото на сайті може відрізнятися від реального продукту.


Печена картопля з прянощами

Інгредієнти:

  1. Картопля — 1,5-2 кг;

  2. Вода (для пропарювання);

  3. Олія пікантна до грилю — 2-3 ст.л.

  4. Шрот кунжуту — 3 ст.л.;

  5. Перець чілі мелений — 1 ч.л.;

  6. Часник гранульований — ½ ч.л.;

  7. Морська сіль — ½ ч.л. (або більше за смаком);

  8. Перець каєнський — 1 ч.л. (за бажанням).

Приготування:

Нагрійте духовку до 200-220°C. Покладіть на противень пергаментний папір.

Добре помийте картоплю та наріжте її зі шкіркою дольками.Помістіть картоплю на залізний друшлак або пароварку, накрийте кришкою і готуйте на пару протягом 5 хв. поки вона не стане ніжною, але ще твердою. Після чого розмістіть картоплю рівним шаром на противені. Змішайте шрот та спеції в мисочці та рівномірно посипте всю картоплю зверху. Випікайте на протязі 15 хв. Потім переверніть, розмішайте і випікайте ще 10-15 хв при 230-240°C.до хрусткого стану. Готову картоплю покропіть пікантною олійкою до грилю.

Готово! Подавайте гарячим з улюбленими соусами.

Найкраще вживати в першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.