Заправка салатна медова з коріандром
Заправка салатна медова з коріандром

Заправка салатна медова з коріандром


29 грн/ 100 мл
100 мл
+ -
Є в наявності
Олія соняшникова, мед, лимонний сік, коріандр, чорний перець / Україна, власного виробництва
на 100г: білки - 0,34г, жири - 79,39г, вуглеводи - 14,76 . Калорійність: 775, 38 кКал
6 місяців

  • Заправка до салатів "Медова з коріандром" - натуральний компонент, який додасть особливого смаку Вашим стравам;
  • Заправляйте салати, овочі або ж додавайте до других страв за смаком;
  • Для виготовлення ми використали лише чотири інгредієнти: мед, лимонний сік, коріандр і соняшникову олію;
  • Невеликий об'єм і зручна баночка стане в пригоді на пікніку, у відпустці та в дорозі;
  • Смакуйте літо корисно ! :)
_____________________________


- Не містить підсилювачів смаку, ароматизаторів та консервантів;


- Для отримання максимальної користі перед вживанням збовтати !;


- Фото на сайті може відрізнятися від реального продукту.



Салат з зеленню та кіноа

Інгредієнти:

  1. Кіноа — 200г;

  2. Свіжий шпинат — 1 середній пучок;

  3. Авокадо — 1 шт;

  4. Помідори — 250г;

  5. Зелена цибуля — 1 пучок;

  6. Квасоля — за бажанням (50-100г);

  7. Коріандр — 1 ч.л.;

  8. Сік лимона — з половинки лимона;

  9. Олія салатна медова — 2 ст.л.;

  10. Куркума — ½ ч.л.;

  11. Червоний перець — ¼ ч.л.;

  12. Сіль та перець — за смаком;

Приготування:

Промийте кіноа, налийте води у співвідношенні 1:2, доведіть його до кипіння і варіть до вбирання всієї вологи. Відкладіть кіноа для охолодження.
Промийте та наріжте листя шпинату. Наріжте помідори, авокадо та зелену цибулю дрібно. Відваріть квасолю до готовності, або використовуйте консервовану. Змішайте  крупу, зелень та овочі в мисці.
Приготуйте заправку. Змішайте Сік лимона, коріандр, олію, куркуму перець та сіль. Заправляйте салат одразу перед подачею.
Смачного!
Чудово підходить для обіднього прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.