Рис червоний (дикий)
Рис червоний (дикий)

Рис червоний (дикий)

Львів


93 грн/ 700 г
700 г
+ -
Є в наявності
Рис / Таїланд
на 100 г: білки - 14,7 г, жири - 1,08 г, вуглеводи - 68,7 г. Калорійність: 357 Ккал.
24 місяці

  • Червоний рис - один з найкорисніших видів рису;
  • Червоний рис не шліфують, тому він зберігає важливі мікроелементи та клітковину;
  • Червоний рис - чудовий антиоксидант - є профілактикою деяких серцево-судинних та онкологічних захворювань;
  • Червоний рис має невисокий глікемічний індекс, що дозволяє людям, які слідкують за рівнем цукру та хворіють на діабет спокійно його вживати;
  • Червоний рис не містить глютен;
  • Червоний рис допомагає очистити організм від шлаків, токсинів та солей;
_____________________


- Червоний рис готується значно довше, ніж інші сорти рису. Замочуйте його попередньо у воді на кілька годин. Готується червоний рис у співвідношенні - 1:2,5;


- Червоний рис чудово смакує як основна страва або гарнір;


- Червоний рис багатий на вітамін В, який допоможе покращити стан волосся, шкіри та нігтів;


- Також червоний рис містить велику кількість калію, цинку, йоду, фосфору, магнію та заліза;


- Магній, який міститься в червоному рисі, допоможе вилікувати мігрень, знизити тиск та зміцнити нервову систему;


- Червоний рис є дуже поживним та легко засвоюється організмом;


- Якщо Ви дотримуєтесь дієти - вживайте червоний рис в помірних кількостях, оскільки він є досить калорійним продуктом;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
 


Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, алергією на глютен, діабетикам і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Більше про червоний рис: http://goo.gl/EyoXV2


Червоний рис з тофу

Інгредієнти:

  1. Червоний рис — 150 г;

  2. Вода питна — 300 мл;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Стручкова квасоля — 200 г;

  5. Сир тофу — 300 г;

  6. Свіжий базилік — пару гілочок;

Соус:

  1. Перець чілі мелений — ½ ч.л.

  2. Олія оливкова — 3 ст.л.

  3. Сік лимона — 2 ч.л.

  4. Помідори — 2 шт;

  5. Перець солодкий — 1 шт;

  6. Часник — 2 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  7. Сіль — за бажанням.

Приготування:

Відваріть рис у воді протягом 25-30 хв. Наріжте цибулю повздовжньо і просмажте на сковорідці з олією протягом 3 хв. Збийте у блендері помідори, солодкий перець та часник (якщо використовуєте). Утворену пасту протушкуйте на сковорідці разом з цибулею протягом 3 хв. Наріжте сир тофу квадратиками і помістіть в сковорідку разом з стручковою квасолею. Тушкуйте, помішуючи 5 хв. Додайте прянощі (перець чілі, асафетиду і сіль) та готуйте ще 1 хв. Сир готовий. Подавайте  гарячим окремо від рису, або разом. За бажанням приправте страву лимонним соком та додайте листя базиліку.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.