Гранола з горіхами
Гранола з горіхамиГранола з горіхамиГранола з горіхами

Гранола з горіхами


55 грн/ 250 г
250 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
пластівці вівсяні смажені, мед натур квітковий, олія соняшникова, вода питна, сіль харчова, грeцький горіх, мигдаль, кeш’ю// Україна
на 100г: Білки- 12,41 гр, жири-34,9 гр, вуглеводи-24,8 гр. Калорійність - 521,5 ккал.
3 місяці


  • Гранола - це плющена хрустка вівсяна крупа, в яку ви можете додавати горіхи, ягоди, сухофрукти й ласувати на сніданок;
  • Іншими словами можна сказати, звичайні вівсяні пластівці з медом, які запекли в духовці, так щоб вони були розсипчасті;
  • Гранола - найкращий смачний та корисний сніданок, або перекус;
  • Вживайте гранолу з соком або молоком, додавайте у смузі;

  • Уся гранола готується у три етапи:

 

  1.  Підсмаження окремо самих пластівців;
  2.  Сприскування їх медом (Температура не перевищує 39 градусів при розтанені меду);
  3. Підсушення їх вже з медом (Температура не перевищує 39 градусів);

___________________________________


- Гранола - корисний та ситний сніданок як для дітей, так і для дорослих. Найкращий замінник бутербродам з маслом, які надзвичайно важко сприймає наш шлунок;

- Вживаючи  гранолу на сніданок, Ви насичуєте організм необхідною кількістю складних вуглеводів. Завдяки цьому вуглеводи не перетворяться на жир та Ви відчуватимете ситість до обіду;

Мед, що входить до складу граноли при постійному вживанні допоможе відновити сили і активувати всі захисні функції організму, зміцнити імунітет;

- Щоб зміцнити пам’ять та покращити роботу мозку необхідно щодня вживати горіхи. Такожі горіхи допоможуть нормалізувати гормональний фон у жінок та полегшити симптоми ПМС;


- Регулярне вживання граноли допоможе позбутися зайвих кілограмів та покращить стан шкіри, волосся та нiгтів


- Зберігайте пластівці в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді.
___________________________________

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Спосіб приготування: 

     1. Візьміть необхідну кількість граноли.
    2. За бажанням подрібніть улюблені фрукти, додайте ягоди.
     3. Залийте гранолу з додатками натуральним йогуртом, молоком (якщо ви дотримуєтесь веганської дієти використовуйте соєве, рисове, вівсяне молоко тощо), соком або водою. 
     4. Залишіть на кілька хвилин щоб гранола увібрала рідину та смакуйте :)
    Смачного !
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.