Масло какао
Масло какаоМасло какаоМасло какао

Масло какао

Львів


47 грн/ 100 г
100 г250 г1 кг
+ -
Під замовлення (1 доба)
Favorich Cacao LLC / Малайзія
на 100 г: білки - 0 г, жири - 89,9 г, вуглеводи - 0 г. Калорійність - 899 Ккал.
24 місяці

  • Масло какао – жир, який отримують методом пресування зерен плодів шоколадного дерева. Масло какао має приємний шоколадний аромат;
  • Масло какао використовується, як компонент для виготовлення солодощів, а також в косметичній та фармацевтичній галузях;
  • Масло какао активно використовується в кулінарії, як замінник звичайного масла та олії;
  • Використовуйте масло какао при застудах, додавайте його у молоко, використовуйте для масажу, замість кремів або разом із ними;
__________


- Масло какао стимулює імунну систему завдяки антиоксидантам;


- Вживання масла какао допоможе знизити рівень холестерину;


- В косметології масло какао використовують для виготовлення кремів, мила, бальзамів для губ;


- Ви можете в домашніх умовах використовувати масло какао для будь-яких косметичних цілей;


- Змащуйте маслом какао губи та шкіру, адже воно має протизапальну та ранозагоювальну дію;


- Масло какао допоможе розгладити зморшки, відновити пружність та еластичність шкіри, зменшити вугрові та алергічні висипи;


- Візьміть шматочок масла какао і прикладіть до шкіри. Коли воно почне танути - масажними рухами змащуйте шкіру. Використовуйте замість нічного крему;


- Використовуйте масло какао при масажі для розслаблення м’язів;


- Масло какао також використовується при алергіях, для лікування слизових оболонок та профілактики ОРВІ;


- Регулярне вживання масла какао зменшує ризик виникнення ракових захворювань в 5 разів;


 - Масло какао є одним із найефективніших способів для лікування кашлю;


 - Масло какао може тривалий час зберігатися при кімнатній температурі й не гіркнути;


- Масло какао подовжує термін зберігання косметичних засобів;


- Розтопіть 50 г какао масла з 50 г какао або керобу, додайте мед, горіхи, сухофрукти та залиште в холодильнику на кілька годин - і ви отримаєте справжній корисний шоколад;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

___________________________


Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.


Більше про масло какао у Вікіпедії: https://goo.gl/8mKbpv

 "Смак Життя" рекомендує: 

  Карамельно-кокосові пряники



Інгредієнти:

  1. Вівсяні пластівці — ⅔ склянки;

  2. Кеш’ю — ⅔ склянки;

  3. Фініки — ⅔ склянки;

  4. Гімалайська сіль — ⅛ ч.л.

Для глазурі:

  1. Какао (або кокосове) масло — 2 ст.л.;

  2. Кленовий (агави) сироп — 2 ст.л.;

  3. Ванілін — ⅛ ч.л.

Приготування:

Спершу замочіть фініки на 15 хв у теплій воді, промийте і очистіть від кісточок. Для тіста змішайте всі інгредієнти в кухонному комбайні до утворення густого, вологого тіста.
Сформуйте з тіста кульки, помістіть в морозилку до затвердіння, приблизно на 20 хвилин.

Для глазурі розтопіть какао масло на слабкому вогні, вимкніть вогонь.
Додайте сироп і ваніль.
Через кілька секунд консистенція стане карамельною. Опустіть кульки в глазур так, щоб вони були повністю покритими. Помістіть назад в морозилку до затвердіння глазурі. Знову опустіть в глазур і поверніть в холодильник, виконайте це кілька разів.
Зберігати пряники можна в холодильнику протягом тижня.

Смачного!                                                                      


Домашній гіркий шоколад
 
Інгредієнти:
Масло какао - 100 г
Какао-боби – 100 г
Какао порошок – 50 г
Кероб – 50 г
Мед – 3 ст.л
 
Спосіб приготування:


1.     Очищені какао-боби перемелюємо у кавомолці, масло какао розтоплюємо на водяній бані. Важливо не перегріти масло какао, його температура має бути не вищою 40 градусів. Тому краще рівномірно подрібнити його на невеликі шматочки.
2.     У розтоплене масло какао додаємо змолоті какао-боби, кероб, какао-порошок і мед. Залежно від того, наскільки солодкі цукерки ви хочете отримати, можна додати більше меду чи цукрової пудри. Смакуватимуть у складі такого шоколаду і родзинки чи горішки або будь-які інші наповнювачі.
3.     Готову масу, яка за консистенцією нагадує густий крем, викладаємо у форми і залишаємо охолоджуватися на 3-4 години.
 
                                                                       Сироїдні цукерки «Баунті»
Інгредієнти:
Кокосова стружка – 120 г
Масло какао – 15 г для начинки і 30-40 г для глазурі
Мед – 2 ст.л для начинки і 4 ч.л. для глазурі
Какао-боби або какао-порошок – 50 г
Ваніль – за смаком
 
Спосіб приготування:


1.     Перемелюємо не дуже дрібно 2/3 кокосової стружки, 1/3 залишаємо немолотою.
2.     Додаємо мед, добре перемішуємо.
3.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, додаємо до кокосової стружки та меду і перемішуємо.
4.     Ліпимо з маси цукерки.
5.     Залишаємо цукерки  у холодильнику застигати.
6.     Для глазурі розтоплюємо масло какао на водяній бані, додаємо молоті какао-боби чи какао-порошок, перемішуємо.
7.     Додаємо мед і ваніль, перемішуємо, консистенція має вийти не водянистою і достатньою густою, аби не стікати з цукерок. Якщо вона вийшла дуже густою, можна додати трохи масла какао.
8.     Тримаємо глазур на водяній бані, перемішуємо і занурюємо по одній цукерки.
9.     Цукерки викладаємо на силіконовий коврик або тарілку, покриту харчовою плівкою. Аби цукерки вийшли глянцевими, потрібно залишити їх застигати при кімнатній температурі. У холодильнику, якщо їх не накривати, цукерки стануть матовими.


Смачного! 


Домашній молочний шоколад

Інгредієнти:

Какао терте - 100г
Масло какао - 50г
Мед - 4-5 ч.л
Сухе молоко - 2 ч.л
Ваніль, мигдаль, корицю - до смаку за бажанням

Спосіб приготування:

1. На водяній бані розтопити какао масло і какао терте, розмішати
2. Додати сухе молоко і мед, ще раз добре розмішати
3. Налити в формочки та залишити застигати

Написати відгук
(25)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.