Кероб
КеробКеробКероб

Кероб


18 грн/ 100 г
100 г250 г500 г
+ -
Очікується
Порошок з стручків ріжкового дерева / Іспанія
на 100г: білки - 4,62 г, жири -0,65 г, вуглеводи - 49,08 г, харчові волокна - 39,8 г. Калорійність - 222 ккал.
18 місяців

  • Кероб необсмажений -  солодкий порошок, що замінить какао і допоможе скоротити вживання цукру;
  • Аромат керобу схожий на какао, а смак, на відміну від какао, не гіркий, а солодкий;
  • Просто розплавте на водяній бані какао-масло та кероб у співвідношенні 1:1, остудіть, залийте у форму і отримаєте корисний ШОКОЛАД;
  • Використовують як і какао - для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів;
  • Не піддавався термічній обробці, тому збережено увесь спектр корисних речовин;
  •  Не викликає залежності.
_________________________________________________________________________________________


- Кероб необсмажений
 – порошок із сушених стручків ріжкового дерева, що є натуральним і здоровим замінником какао-порошка;


- Високий вміст вуглеводів надасть бадьорості організму;


- Покращить стан кісток, волосся і зубів завдяки тому, що кальцію в керобі міститься більше, ніж в молочних продуктах;


- Підвищений вміст натуральних харчових волокон сприятливо вплине на мікрофлору кишківника та виведе токсини;


- Не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді і можуть викликати алергію;


Має заспокійливу дію. На відміну від шоколаду, не містить кофеїну, що викликає підвищену збудливість;


- Зберігайте кероб в сухому прохолодному місці;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________________________


Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.

Більше про Кероб у Вікіпедії: http://s3s.so/Eh4



Керобовий пудинг

Інгредієнти:

  1. Тофу класичне — 300г;

  2. Соєве молоко класичне — ½ склянки;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Фініки — 15 шт;

  5. Кероб — 3 ст.л.

  6. Ванілін — на кінчику ножа;

  7. Горіхи — для подачі.

Приготування:

Покласти всі інгредієнти, окрім горішків в чашу блендера та зблендувати до однорідної маси, розлити по склянках та прикрасити горішками. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.


Кава з керобу
Інгредієнти:
Кероб – 2 ч.ложки
Вода або горіхове/соєве молоко– 1 склянка
Мед – 4 ч. ложки
Прянощі (кориця, ваніль) – за смаком
 
Спосіб приготування:
1. Кероб змішуємо з медом.
2. Додаємо гарячу воду або молоко і добре перемішуємо. Залишаємо настоюватися.
 
 
                                                                                          Тістечко «Брауні»
Інгредієнти:
Фініки – 0,5 склянки
Сушені вишні або родзинки – 0,5 склянки
Грецькі горіхи – 1 склянка
Мед (цукор) – 3 ст. ложки
Кероб –1/4 склянки
 
Спосіб приготування:
1.     Всі інгредієнти подрібнюємо в блендері, пропускаємо через м’ясорубку або ріжемо ножем
2.     Перекладаємо у квадратну форму і заморожуємо протягом 1 години.
3.     Розрізаємо готову затверділу масу на 12 частин. Готові брауні зберігаємо у холодильнику.


Написати відгук
Відгуки про товар (22)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.