Какао терте (гіркий шоколад)
Какао терте (гіркий шоколад)Какао терте (гіркий шоколад)

Какао терте (гіркий шоколад)

Львів


29 грн/ 100 г
100 г250 г1 кг
+ -
Під замовлення (1 доба)
Какао-терте, Cargill, Нідерланди
на 100 г: білки - 13,5 г, жири - 54 г, вуглеводи - 17,8 г. Калорійність - 607 Ккал.
6 місяців

  • Какао терте – це продукт, який отримують у результаті перемелювання какао-бобів. Має колір шоколаду і гіркий смак;
  • Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та звісно, - шоколад;
  • Розтопіть на водяній парі терте какао, какао масло, додайте мед, горіхи, родзинки, залийте у формочки та залиште на кілька годин у холодильнику. Завдяки таким простим крокам Ви зможете отримати справжній шоколад;
______________________________


- Какао терте – це джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору;


- Терте какао - антиоксидант, який допоможе покращити настрій та зберегти молодість і красу;


- Вживання тертого какао - це профілактика серцево-судинних захворювань;


- Какао допоможе знизити тиск та покращити прилив крові до мозку та кінцівок;


- Регулярне вживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та  волосся; 


- Терте какао допоможе нормалізувати гормональний фон у жінок;


- Для відновлення сил після спортивних тренувань рекомендовано вживати терте какао; 


- Вживання тертого какао є дуже корисним для роботи головного мозку. Антиоксидант флаванол покращує кровообіг у мозку;


- Какао терте широко використовується в косметології. Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру та роблять її гладкою та шовковистою;


- Зберігайте терте какао в темному прохолодному місці;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить для  вагітних жінок, спортсменів, людей із серцево-судинними захворюваннями, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.

Більше про терте какао: http://goo.gl/Px4ttL


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

     Горіхові цукерки


Інгредієнти:
Какао терте – 125 г
Масло какао – 75 г
Мед – 2-3 ст.л
Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком
Грецькі горіхи, кеш’ю, арахіс, фундук – по ? склянки кожного виду горіхів


Спосіб приготування:
1.     В силіконові форми для цукерок кладемо горіхи.
2.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3.     Додаємо терте какао і розтоплюємо його.
4.     Додаємо мед і спеції, перемішуємо.
5.     Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо застигати у холодильнику на 3-5 годин.
 
 
                                                             Чорнослив з горіхом в домашньому шоколаді


Інгредієнти:
Масло какао – 50г
Какао терте – 100г
Мед – 2 ст.л.
Горіхи, чорнослив – за кількістю цукерок
Стручок ванілі – за бажанням
 
Спосіб приготування:
  1.Чорнослив миємо, висушуємо, горіхи ріжемо на шматки.
  2. Вкладаємо горіх у чорнослив і по можливості «закриваємо» чорнослив, аби горіх не випав.
  3.На водяній бані розтоплюємо масло какао. На цьому етапі можна покласти і стручок ванілі.
   4. Всипаємо у розтоплене масло какао порізане какао терте і добре розмішуємо масу до повного розтоплення.
   5. Додаємо мед.
   6. У заздалегідь підготовані форми вливаємо трохи шоколаду і викладаємо поверх нього чорнослив. Зверху заливаємо шоколадом. Або попередньо охолоджуємо чорнослив у морозильнику (20-30хв.), нанизуємо на зубочистку і обливаємо теплим шоколадом. На холодному сухофрукті шоколад швидко схоплюється і застигає

   7. Кладемо цукерки застигати у холодильник мінімум на 2 години.


Смачного! 

Написати відгук
(15)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.