Какао-боби сирі
Какао-боби сиріКакао-боби сиріКакао-боби сирі

Какао-боби сирі

Львів


31 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Є в наявності
Какао-боби цілі сирі / Зх Африка: Кот- д’Івуар і Гана
на 100 г продукту: білки–12,8 г, жири-53,2 г, вуглеводи-12,4 г. Калорійність – 565 Ккал.
36 місяців

  • Какао-боби – це готові цукерки, виготовлені  природою без втручання людей;
  • Шалене бажання з’їсти плитку шоколаду втамують какао-боби;
  • Занурте 2-3 какао-боби у мед і насолоджуйтесь чудовим смаком;
  • Какао-боби трішки гіркі, проте це смак справжнього шоколаду;
  • Розмеліть какао-боби в кавомолці, залийте теплою водою, додайте мед – і корисна альтернатива кави готова!

____________________________________________________________________________________


- Какао-боби – це плоди шоколадного дерева, основний компонент шоколаду;


- Какао-боби – природний антидепресант. Вони допомагають боротися із стресом та втомою;
 
- Завдяки вживанню какао-бобів знижується ризик захворювання раком;
 
- Какао-боби сприяють схудненню;
 
- Нормалізують рівень холестерину в крові та понижують тиск;
 
- Какао-боби допомагають підвищити активність мозку вдень та борються з безсонням вночі;
 
- Рекомендується вживати не більше 10-15 г. какао-бобів на день;


- Зберігати какао-боби краще в сухому прохолодному місці;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


____________________________________________________________________________________



Підходить для спортсменів, вагітних жінок, діабетиків, охочих схуднути, та всіх, хто прагне здорово харчуватися.


Харчова цінність на 100 г продукту: білків–12,8 г, жирів-53,2 г, вуглеводів-12,4 г. Енергетична цінність – 565 Ккал.


Більше про какао-боби: http://goo.gl/B3yjGW


Печиво з какао бобами

Інгредієнти:

  1. Грецький горіх — ¾ склянки;

  2. Насіння соняшника — ¾ склянки;

  3. Какао порошок — 4 ст.л.;

  4. Какао боби — ⅛ склянки;

  5. Фініки свіжі — 14 шт;

  6. Кокосова олія — 1 ½ ч.л. (розтоплена).

Приготування:

Помістіть всі інгредієнти в кухонний комбайн і подрібнюють до утворення тіста.

Сформуйте печиво довільної форми. Помістіть печиво принаймні на дві години перед подачею. Печиво можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику протягом тижня.

Смачного!

Найкраще смакувати  в першій половині дня.


Шоколадні цукерки з какао-бобів


Інгредієнти:
50г какао-бобів
50г какао-масла
30г меду
50г горішків або родзинок
 
Спосіб приготування:
1.  Подрібніть какао-боби
2.  Розтопіть какао-масло, додайте до нього подрібнені какао-боби та мед
3.  В підготовлені формочки розкладіть по горішку (або по родзинці)
4.  Залийте формочки шоколадом та поставте в холодильник до повного застигання маси
 
 
Бананово-шоколадний напій


Інгредієнти:
2 банани
2ст.л. подрібнених какао-бобів
Півсклянки води
Кориця
 
Спосіб приготування:
1.  Збийте всі інгредієнти в блендері до однорідної маси
2.  Додайте корицю за смаком


Коктейль


 СКЛАДНИКИ на 2 порції:
 
50 г подрібнених какао-бобів
15 г подрібнених кедрових горіхів (або шрот)
15 г какао-масла
1 ст л меду
1 банан
300 г води
100 г теплої води

Розтоплене какао масло або кокосова олія (за бажанням)


ПРИГОТУВАННЯ:


 1. Подрібнюємо в кавомолці какао-боби і кедрові горіхи.

 2. Змішуємо в блендері холодну воду, какао боби, горіхи, мед і банан до густої однорідної маси.
 3. Додаємо какао-масло і теплу воду, знову змішуємо на протязі 3-5 хвилин. 

 

Сироїдний шоколад
 
СКЛАДНИКИ на 4 стограмові шоколадні плитки:
 
100 г какао-масла
100 г сирих очищених какао-бобів
- 60-90 г сирого виноградного цукру, сиропу агави або меду
- 70-100 г меленого фундука, цільного мигдалю, родзинок і інших сухофруктів за смаком
- 0,5-1 ч.л. порошку ванілі або вміст 3-4х стручків ванілі.
 
ПРИГОТУВАННЯ
 
1. Розплавити какао-масло на водяній бані при температурі не вище 40С. Плавиться какао-масло довго, тому краще нарізати його маленькими шматочками і поставити плавити заздалегідь.
 
2. Змолоти сирі очищених какао-боби в кавомолці або в блендері. Чим дрібніше змолоті боби, тим більш ніжним і однорідним вийде шоколад. Молоти бажано на маленькій швидкості, інакше какао-боби починають виділяти масло і склеюватися в тверді шматочки.
 
3. Засипати розмелені  какао-боби в розплавлене какао-масло і ретельно перемішати, підігріваючи на водяній бані. Маса повинна вийти досить  однорідна.
 
4. Додати сирий виноградний цукор або нектар агави (можна мед), ретельно перемішати. Якщо шоколад потрібен гіркий, то підсолоджується менше, якщо солодкий - то більше. 


5. Додати за смаком сирі мелені або цілі горіхи, родзинки або інші сухофрукти. Якщо шоколад хочете з'їсти відразу, то в якості начинки можна покласти свіжі фрукти, наприклад, нарізаний шматочками банан. Сирий шоколад розлити по формах для шоколаду або цукерок. Краще використовувати силіконові або пластикові форми, з яких буде легко витягти шоколад після застигання. Ми рекомендуємо використовувати великі і маленькі форми для шоколадних плиток.
Наповнені форми поставити в холодильник для застигання на 2-4 години.


Для отримання ванільного сироїдного шоколаду, можна додати змелену ваніль з розрахунку 1 г ванілі на 100 г шоколаду. Можна використовувати сиру органічну ваніль в стручках - просто розрізати її ножем уздовж, вишкребти насіння і їх додати в шоколад. Краще використовувати сиру ваніль в порошку. 


 
Смачного!

Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.