Агар-агар
Агар-агарАгар-агарАгар-агар

Агар-агар

Львів


55 грн/ 50 г
50 г100 г
+ -
Є в наявності
Порошок з бурих та червоних водоростей / Іспанія. Сила гелю 1200 одиниць
на 100гр. продукту: білки – 5 г, жири - 0 г, вуглеводи – 7 г. Калорійність – 26 Ккал
24 місяці

  • Агар-агар – продукт, який отримують з морських водоростей - є рослинним замінником желатину;
  • Використовується для виготовлення желе, супів, пастил, зефіру, морозива, різноманітних десертів;
  • Розчиняється агар-агар у гарячій воді і при подальшому охолодженні (до 40 градусів) стає желеподібним;
  • Агар-агар виводить з організму токсини і продукти життєдіяльності кишкової мікрофлори, а також очищує печінку від шкідливих речовин;
  • Регулярне вживання агар-агару допоможе при болях в суглобах;
___________


- Агар-агар – це здорова альтернатива желатину, адже желатин виготовляється з кісток, хрящів і сухожиль тварин;


- Гелеутворююча здатність агар-агару у 10 разів вища, ніж у желатину;


- На відміну від желатину агар-агар не дає м’ясного присмаку стравам і є менш калорійним;


- Додавання ага-агару до страв допоможе зміцнити імунітет та позитивно вплине на роботу щитовидної залози; 


- Агар-агар допоможе полегшити симптоми алергії та його рекомендовано використовувати при діабетичному харчуванні;


- Агар-агар активно використовують у косметиці, як компонент основи засобів для жирної шкіри, а також, як згущувач при виробництві кремів, гелів, зубних паст;


- Для виготовлення желе відваріть агар у воді (доведіть до кипіння) в приблизній концентрації 0,7-1% (2 ч.л агару на 200-250 мл води);


- Агар-агар містить цілий спектр вітамінів та мікроелементів: йод, залізо, калій, кальцій, магній, фосфор, цинк, вітаміни А, D, PP, вітаміни групи В.;


- Зберігайте агар в сухому прохолодному місці;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить для сироїдів, дітей, вагітних жінок (перед вживанням проконсультуйся з лікарем), людей похилого віку, людей, які прагнуть схуднути та займаються інтернсивною фізичною та розумовою діяльністю і для всіх, хто дбає про своє здоров’я.


Більше про агар-агар у Вікіпедії:  https://goo.gl/bL6dlE


Ягідне желе

Інгредієнти:

  1. Ягоди (вишня, чорниця тощо) — 150г;

  2. Вода — 150 мл;

  3. Підсолоджувач (мед, фініки, сироп) — за смаком;

  4. Агар-агар — 2 ч.л.

Приготування:

Ягоди і підсолоджувач взбийте в блендері. За необхідності додайте трохи води.
⠀Закип'ятіть воду, додайте в неї агар-агар, прокип'ятіть хвилину, постійно помішуючи. У воду додайте збиті ягоди і все добре розмішайте вінчиком або вилкою, та зніміть з вогню. Розлите по формах і поставте в холодильник на 10-15 хв. У холодильнику застигає досить швидко.

Смачного!

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.