Каскара HONDURAS
Каскара HONDURASКаскара HONDURAS

Каскара HONDURAS

Львів


75 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Шкіра, м’якоть кавової ягоди // HONDURAS
на 100 гр: білки 0,2 г., жири 0,0 г., вуглеводи 0,3 г. Калорійність - 2 ккал.
12 місяців

  • Вам не можна вживати кави, але дуже потрібно збадьоритись?
  • Пропонуємо Вам каскару (з ісп. "лушпиння") - шкіра та м'якоть кавової ягоди, висушені під відкритим небом.
  • Багата поживними речовинами: білки, фруктоза, антиоксиданти, мінерали. Має підвищений вміст вітаміну С,
  • Добре засвоюється шлунком.
  • Має приємний збалансований смак з нотками шипшини, ожини, родзинок.
  • Має малий вміст кофеїну (0,3%).
  • На смак нагадує кавовий узвар.
_______________

- Заварювати кавовий чай можна в сучасному кавовому обладнанні - френч-пресі, сифоні, або як звичайний чай - настоювати 15-20 хвилин в заварювальному чайнику або термосі.

- Заварюється каскара в таких же пропорціях, що й кава: 60 г чаю на 1 літр води. Залежно від обраного Вами виду обладнання, регулювати співвідношення досить просто в пропорції 1:16, де 1 - це порція каскари, а 16 - рідини.

- Заварювати каскару можна і в холодній воді: на 35 грам каскари 250 мл води. Помістіть суміш у контейнер з кришкою і помістіть в холодильник на 24 години. Потім процідіть, додайте лід. Можна також додати фруктозу, трохи лимону.

- Зберігайте каскару в сухому, недоступному для вологи місці, окремо від інших продуктів, уникаючи прямих сонячних променів.


Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.