Каскара HONDURAS
Каскара HONDURASКаскара HONDURAS

Каскара HONDURAS


75 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Шкіра, м’якоть кавової ягоди // HONDURAS
на 100 гр: білки 0,2 г., жири 0,0 г., вуглеводи 0,3 г. Калорійність - 2 ккал.
12 місяців

  • Вам не можна вживати кави, але дуже потрібно збадьоритись?
  • Пропонуємо Вам каскару (з ісп. "лушпиння") - шкіра та м'якоть кавової ягоди, висушені під відкритим небом.
  • Багата поживними речовинами: білки, фруктоза, антиоксиданти, мінерали. Має підвищений вміст вітаміну С,
  • Добре засвоюється шлунком.
  • Має приємний збалансований смак з нотками шипшини, ожини, родзинок.
  • Має малий вміст кофеїну (0,3%).
  • На смак нагадує кавовий узвар.
_______________

- Заварювати кавовий чай можна в сучасному кавовому обладнанні - френч-пресі, сифоні, або як звичайний чай - настоювати 15-20 хвилин в заварювальному чайнику або термосі.

- Заварюється каскара в таких же пропорціях, що й кава: 60 г чаю на 1 літр води. Залежно від обраного Вами виду обладнання, регулювати співвідношення досить просто в пропорції 1:16, де 1 - це порція каскари, а 16 - рідини.

- Заварювати каскару можна і в холодній воді: на 35 грам каскари 250 мл води. Помістіть суміш у контейнер з кришкою і помістіть в холодильник на 24 години. Потім процідіть, додайте лід. Можна також додати фруктозу, трохи лимону.

- Зберігайте каскару в сухому, недоступному для вологи місці, окремо від інших продуктів, уникаючи прямих сонячних променів.


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.