Кава  BRAZIL Santos
Кава  BRAZIL SantosКава  BRAZIL Santos

Кава BRAZIL Santos


64 грн/ 150 г
150 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
100% Арабіка // Бразилія
на 100 гр: білки 0,2 г., жири 0,0 г., вуглеводи 0,3 г. Калорійність - 2 ккал.
12 місяців

  • Кава BRAZIL Santos  - для поціновувачів класики, є найбільш популярною бразильською кавою.
  • Має чистий аромат без сторонніх нот.
  • Смак густий, насичений, виражений, зі збалансованою кислинкою та ледь відчутною гірчинкою. Залишає довгий пряний післясмак.
  • BRAZIL Santos - універсальний сорт кави. Чудово підходить для створення кавової суміші. 
  • Чудово підходить для будь-якого способу приготування: кавова машина, френч-прес, турка, кемекс та ін. 
  • З цього сорту кави найкраще виходить еспресо!
_____________

- Вирощується на висоті  400 - 1600 м. 

- Ідеальний спекотний і вологий клімат Бразилії, якнайкраще підходить для обробітку плантацій кави. Саме тому сорт BRAZIL Santos не тільки зберіг кращі риси арабіки, а й збагатився смаком справжньої бразильської кави: міцний, насичений, але м'який.

- Кава є відома людству, як чудовий антиоксидант. Також кава покращує травлення, має антибактеріальні властивості, підвищує опірність та продуктивність організму.

- Кава здатна підвищувати рівень доброякісного холестерину в крові, тим самим запобігаючи розвитку атеросклерозу.

- У Шотландії лікарі, які обстежили 10 359 чоловіків і жінок, виявили, що ті, хто пив каву, були менш схильні до серцево-судинних захворювань. Це ще раз підтверджує, що у всьому потрібно знати міру.

- Протипоказання: гіпертонія, аритмія та інші проблеми з серцем та судинами, нервові розлади. Однак негативний вплив кави на організм підстерігає лише тих, хто п'є її занадто часто!

- Споживайте каву в міру і беріть від неї лише найкраще!

- Зберігайте каву в сухому, недоступному для вологи місці, окремо від інших продуктів, уникаючи прямих сонячних променів.

- Калорійність і харчова цінність натуральної кави залежить від сорту, способу смаження, помолу. Під час обсмажування в зернах кави відбуваються досить складні процеси, утворюється безліч нових хімічних сполук.

- Тонкощі обсмажування можуть змінити не тільки смак і аромат кави, але і його калорійність, харчову цінність. 


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.