Пшениця (органічна)
Пшениця (органічна)

Пшениця (органічна)


26 грн/ 650 г
650 г
+ -
Закінчується
Пшениця / Україна
на 100 г: 14 г білків, 2 г жирів, 71 г вуглеводів, 10 г харчових волокон. Калорійність - 360 Ккал
24 місяці

  • Органічна пшениця – ідеальна для пророщування
  • Додайте до пророщеної пшениці 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на Ваш смак, теплу воду - і поживна каша готова!
  • Проростити просто: у скляному посуді залийте 1-2 ст. л. пшениці водою на ніч, промийте, злийте воду, залиште її вологою на день, ввечері промийте і залиште пшеницю на ніч -  вранці матимете готові пшеничні проростки
  •  Має загальнозміцнюючу, протизапальну, заспокійливу та судинорозширюючу дію
  •  Попереджає перетворення цукрів в жири, що є важливо для нормалізації ваги
  •  Клітковина, що міститься в зернах, стимулює функцію кишечника та поглинає шкідливі речовини
__________________________________________________________________________________________


- Пшениця органічна  — зерно чистого виробництва, вирощена в господарствах згідно норм органічного землеробства.

 - Зерна використовують для пророщення, виготовляють борошно, крупи, пластівці, висівки, готують лікувальні відвари і настоянки.


- Пророщену пшеницю на перших етапах рекомендується вживати не більше 2-3 ст. л.  на день, тому що проростки мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Згодом можна збільшувати кількість.


 - Активізує розумову діяльність, укріплює нервову систему, очищує нирки і сечовий міхур, знижує рівень цукру в крові, сприяє засвоєнню білка.

 - Пшеничний крохмаль забезпечує організм енергією.

 - Містить вітамін Е, який знижує рівень «поганого» холестерину, попереджає розвиток серцево-судинних захворювань.

 - Відвар зерен з медом лікує захворювання дихальних органів, кашель, застуду;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

_________________________________________________________________________________________

  Підходить для харчування спортсменів, для ослаблених, для осіб з надлишковою вагою і для всіх тих, хто харчується здоровими продуктам.


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


 Більше про Пшеницю у Вікіпедії: http://goo.gl/5J34mM


Чи може бути смачним здорове харчування?

Набираємо м’язову масу: які продукти потрібно вживати?

  


Салат “Ранковий”

Інгредієнти:

  1. Проростки пшениці — 100 г;

  2. Банан — 1шт;

  3. Яблуко середнього розміру — 1 шт;

  4. Родзинки — 20 г;

  5. Грецький горіх або кокос — 30 г;

  6. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:

Для пророщення зерна необхідно пшеницю замочити у чистій воді на 3-5 годин (на ніч). Потім злити воду, промити насіння і залишити трохи вологи на дні посудини. Прикрийте нещільно посудину кришкою чи тканиною. Відкладіть пшеницю у тепле темне місце допоки не з’являться корінці довжиною 3-4 мм. Поки насіння проростає промивайте його 2 рази на день. Готові проростки зберігайте до 5 діб в холодильнику, промиваючи їх раз в день.
Для приготування салату замочіть попередньо родзинки у теплій воді на 15-20 хв. Наріжте банан та яблуко на довільні кусочки. Змішайте всі інгредієнти в мисці, посипте корицею. Готово.
Смачного!

Найкраще вживати зранку та після тренувань.

Відвар із зерен пшениці

0,5 скл пшениці
5 скл води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю добре промити, залити водою, кип`ятити 5 хвилин.
2.      Витримати 24 години із закритою кришкою, процідити.
3.      Приймати по 0,5 склянки після їжі.
 
Настоянка з зерен пшениці


1 ст л пшениці
1 скл води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю промити,  скип`ятити 1 склянку води.
2.       Залити окропом зерна пшениці
3.      Настояти в закритому посуді 2 години
4.      Прокип`ятити протягом 15 хвилин, процідити.
 

Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.