Макадамія
МакадаміяМакадамія

Макадамія

Львів


67 грн/ 50 г
50 г
+ -
Закінчується
ПАР
на 100г: білків - 7.9г, жирів - 75.8г, вуглеводів - 5.2г. Калорійність - 718 Ккал.
6 місяців

  • Макадамія - висококалорійний австралійський горіх;
  • Цей вид горіхів вважається найдорожчим в світі, тому що його складно вирощувати, він схильний до нападів шкідників, а саме дерево починає плодоносити лише на 8-10 році;
  • Макадамія має цінні поживні властивості, крім того, вживання цих горіхів сприяє виведенню з організму холестерину і служить прекрасним джерелом мінеральних речовин і кальцію;
  • Горіх макадамія є джерелом кальцію і інших мінеральних речовин;
  • На думку вчених, регулярне вживання в їжу цілющих горіхів знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, деяких видів раку і навіть сприяє втраті зайвої ваги, незважаючи на високу калорійність;

__________________________________________________________________________        

 - При регулярному вживанні в їжу горіхів макадамії знижується ризик розвитку серцево-судинних захворювань, утворення ракових пухлин;

- Макадамію їдять при мігрені, артриті, захворюваннях кісток, ангіні;

- Вони показані при авітамінозі, мають антиоксидантні властивості, стимулюють мікроциркуляцію крові, застосовуються при лікуванні варикозу, купероза і целюліту;

- Макадамія володіє унікальними антиоксидантними властивостями, тому що містить речовину, що нагадує рослинний віск, які в світі рослин виступає звичайно лише в формі воскового нальоту, який неможливо зібрати

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________        

Горіх макадамія  стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.
 


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Будь-яке насіння чи горіхи рекомендується замочувати у воді на 5-6 год або на ніч. Після чого їх бажано вживати ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню їх у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати їх сухими у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати каші тощо.


Написати відгук
(12)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.