Кокосова стружка (крупна)
Кокосова стружка (крупна)Кокосова стружка (крупна)

Кокосова стружка (крупна)

Львів


45 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Кокосова стружка / Індонезія
на 100 г: білки - 13 г, жири - 65 г, вуглеводи - 14 г. Калорійність: 693 Ккал.
12 місяців

  • Кокосова стружка - це подрібнена м’якуш стиглого кокосу, яка активно використовується в куланарії та кондитерській промисловості;
  • Кокосова стружка зберігає практично всі корисні властивості, які має кокос;
  • Кокосова стружка містить 65% жирів та по 13-14% білків та вуглеводів;
  • Кокосова стружка допомагає покращити процес травлення та є чудовим антиоксидантом;
  • Кокосову стружку використовують для приготування коктейлів, солодощів, закусок та у випічці;
  • Приготуйте домашні цукерки із використанням банана, горіхів, кунжуту, меду та кокосової стружки й відчуйте які на смак справжні корисні ласощі;
____________________________


- Клітковина, яка міститься в кокосовій стружці допомагає очистити кишківник від токсинів та шлаків;


- Кокосова стружка містить вітаміни  В, С, Е, а також калій, натрій, кальцій, фосфор та залізо;


- Завдяки лауриновій кислоті, яка міститься у кокосовій стружці, знижується рівень холестерину, а також завдяки цьому кокосова стружка є профілактикою онкологічних захворювань;


- Кокосова стружка є противірусним та протигрибковим засобом;


- Вживання кокосової стружки позитивно впливає на органи зору;


- Активно використовується в косметології для приготування масок для обличчя;


- Для збереження властивостей, зберігайте кокосову стружку в сухому прохолодному місці;


- Єдиним протипоказанням до вживання кокосової стружки є індивідуальна непереносимість кокосу;


- Зберігайте кокосову стружку в сухому прохолодному місці (бажано в герметично запакованому посуді для уникнення стороніх ароматів);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.


Більше про кокосову стружку у Вікіпедії: https://goo.gl/5Fjwvm


Будь-яке
насіння чи горіхи рекомендується замочувати у воді на 5-6 год або на ніч. Після
чого їх бажано вживати ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму
корисним буде розмелювати їх сухими у кавомолці і вживати самостійно чи
засвоюванню їх у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також
додавати у різні страви, салати каші тощо.



Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.