Кеш'ю смажений
Кеш'ю смажений

Кеш'ю смажений

Львів


57 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Кеш’ю / Індія
на 100г: білків - 25.7г, жирів - 54.1г, вуглеводів - 3.2г. Калорійність - 643 Ккал
6 місяців

  • Кеш’ю - горішок, що  справедливо займає верхні рядки в списку делікатесних горіхів;
  • Кеш’ю - горіх з ледь помітним солодкуватим присмаком, батьківщина якого знаходиться в Південній Америці;
  • У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин містяться всі необхідні для підтримки життя речовини;
  • Використовуйте кеш'ю в кулінарії, адже вони надають пікантний смак першим, другим стравам, салатам, соусам, кондитерським виробам і випічці .
  • З горіхів кеш'ю готують “підтягуючі” маски для шиї і області декольте. Для цього 200 г горіхів замочують на 4 години в холодній воді, після чого суміш перемелюють блендером, додають трохи зелені петрушки;
  • Корисні ці горішки для людей, що займаються фізичними навантаженнями, тому що вони швидко відновлюють життєві сили;
  • Кеш'ю потрібно ретельно і повільно пережовувати - тільки так вони краще засвоюються організмом. 
__________________________________________________________________________


- Кеш’ю використовують як допоміжний засіб для лікування анемії, дистрофії, псоріазу, порушень обміну речовин, полегшення зубного болю;


- Кеш’ю завжди вважалися афродизіяком, завдяки вмісту в них вітаміну Е, який має сприятливий вплив на діяльність репродуктивної системи як чоловіків, так і жінок;


- За допомогою цих горіхів можна попередити і навіть вилікувати атеросклероз;


- Триптофан, що міститься у кеш’ю, знижує негативний вплив нікотину на організм курця;


- Плоди кеш’ю здатні зняти сильну нервову напругу - для цього необхідно з'їдати 30 г цього горіха в день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
_____________________________________


Горіхи кеш'ю стануть відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням..

 
Дізнайтесь більше про горіхи кеш'ю: uk.wikipedia.org


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Будь-яке насіння чи горіхи рекомендується замочувати у воді на 5-6 год або на ніч. Після чого їх бажано вживати ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню їх у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати їх сухими у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати каші тощо.


Написати відгук
(2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.