Висівки жорнові зі спельти (відбірні)
Висівки жорнові зі спельти (відбірні)

Висівки жорнові зі спельти (відбірні)

Львів


12 грн/ 200 г
200 г
+ -
Є в наявності
Спельти висівки, ТМ "Зелений млин". Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія
на 100г: білки -15,6г, жири -4,3г, вуглеводи – 64,5г. Калорійність – 216 Ккал.
12 місяців

  • Висівки спельти – чудовий засіб для схуднення. Прекрасно очищують організм від шлаків;
  • Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод;
  • Висівки містять до 90% активних компонентів, що містяться в цілісному зерні
  • Додавайте їх у салат, кашу чи випічку і вдосконалюйте смакові якості ваших страв;
  • Активно використовуються, як компонент  домашньої косметики;
  • Висівки обов’язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання;
_______________________________________________________________


- Висівки – це лушпиння, яке отримується після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні;


- Висівки спельті багаті вітаміном В, який позитивно впливає на синтез гемоглобіну та обмін речовин;


- Висівки спельти знижують рівень цукру в крові та виводять шкідливий холестерин;


- Висівки спельти нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини та допомагають при запорах; 


- Висівки необхідно приймати разом з іжею, а не замість прийомів їжі;


- Не слід приймати більше 3 ст. л. або 30 грамів висівок на день. Від них варто утриматися при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення;


- Сприяють очищенню та відновленню функцій печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.
___________________________________________________________________
 
Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових захворювань.



 

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Фруктовий салат

Інгредієнти:


  1. Апельсин — 1 шт;

  2. Яблуко — 1 шт;

  3. Виноград — жменька ягід;

  4. Журавлина — 10 г;

  5. Грецький (або інші) горіхи — 10 г;

  6. Йогурт несолодкий — ½ склянки;

  7. Висівки спельти — 2 ч.л.;

  8. Мед — 1 ч.л.;

  9. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:


Замочіть на 15-20 хв журавлину у теплій воді та промийте. Горішки рекомендуємо попередньо замочувати на 6-8 годин та промивати. Очистіть апельсин від шкірки. Наріжте довільно апельсин та яблуко. Змішайте йогурт з висівками, корицею та медом. Викладіть всі фрукти в миску, заправте йогуртом та посипте горішками і журавлиною. Смакує охолодженим.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.