Стартовий набір
Стартовий набірСтартовий набір

Стартовий набір

Львів


1120 грн/ 1 місяць
1 місяць
+ -
Під замовлення (1 доба)
Хлібці асорті, Набір пастил, олія льону, олія розторопші, енергетичні батончики, шрот кунжуту, шрот гарбуза, сочевиця червона, гранола класична , гречка зелена, рис, кус-кус, полісол, джерело енергії, гімалайська сіль, спіруліна, кероб, чай лісовий, бахарат, горіховий мікс , козинаки.

  • Набір "Стартовий" - це набір продуктів для корисного харчування, спеціально розрахований для людей, які починають шлях до здорового харчування і не знають, як і чим замінити звичні харчі;
  • Мета набору - це заміна шкідливих харчів на корисні. Показати шлях повноцінного здорового харчування, людям, які лише починають ним цікавитись;
  • Ми не пропонуємо відмовитись від шкідливих продуктів, ми пропонуємо замінити їх на аналоги натуральних. Такий підхід допоможе полегшити початок і перехід на правильне харчування; 
  • Важливий фактор здорового способу життя - це поєднувати фізичні навантаження та збалансоване харчування, в якому пристуні білки, жири та вуглеводи;
  • Ми підготували статті про перехід на здорове харчування та правила для початківців, які допоможуть Вам краще зрозуміти суть набору та обрати меню, яке найбільше подобається.

    • Набір "Стартовий" - це олії, мікси горіхів, вітамінні пастили, безглютенові хлібці, шроти, гранола, найкорисніші крупи та бобові тощо;
    • Ми склали приблизне меню на тиждень, яке Ви можете доповнювати, або ж варіювати залежно від власних вподобань (вкладка "Рецепти"). Рекомендуємо щодня їсти фрукти та овочеві салати;
    ________________________________

    Фруктові пастили - смачні жувальні цукерки, в яких концентровано багато вітамінів та мінералів. Пастили можна давати діткам замість "хімічних аналогів";


    - Замініть зелений чай на трав'яний. Така заміна матиме чудові профілактичні властивості та не шокуватиме організм кофеїном;


    - Замініть звичайну кухонну сіль на гімалайську. Рожева сіль - унікальне джерело близько 84 мікроелементів, серед яких є залізо, калій, кальцій, магній, мідь і йод, які збереглись у природній формі та збагатити та збалансувати раціон;


    - Додавайте до гарячих страв бахарат. Він покращить апетит і сприятиме обміну речовин. Бахарат сприяє покращенню циркуляції крові та має сильний зігріваючий ефект;


    - Використовуйте кероб замість какао. Готуйте з нього гарячі напої та корисні солодощі. Кероб покращить стан кісток, волосся і зубів завдяки тому, що кальцію в керобі міститься більше, ніж в молочних продуктах;


    - Суміш насіння "Джерело насіння" - чудовий додаток до основних страв і салатів. Здоровий енергетичний сніданок та “перекус” для активного життя. Підходить для спортивного харчування;


    - Якщо Ви дуже полюбляєте
    солодкі помазанки на печиво чи хліб - обирайте їх без шкідливих додатків і цукру. Полісол - чудова альтернатива і неймовірний смак;


    - Шроти - це смачне джерело клітковини та вітамінів. Додавайте шроти в улюблені кисломолочні напої, посипайте ними салати та супи;


    Кунжутний шрот - джерело кальцію -  чудова профілактика остеопорозу, переломів; 


    Шрот розторопші допоможе знизити цукор в крові, очистити кров і вилікувати варикоз;


    - Заміна смаженої гречки на зелену дасть Вашому організму значно більше вітамінів, мінералів і білків. Гречка - прекрасне джерело вітамінів групи В, заліза, фосфору, магнію;


    Гранола - це плющена хрустка вівсяна крупа - чудова заміна вівсянки, якщо Ви її не любите. Вживаючи  гранолу на сніданок, Ви насичуєте організм необхідною кількістю складних вуглеводів. Завдяки цьому вуглеводи не перетворяться на жир та Ви відчуватимете ситість до обіду.


    Спіруліна - абсолютний чемпіон по вмісту амінокислот, вітамінів та мікроелементів. Вміст білка спіруліни втричі перевищує вміст білка в м'ясі. Це ідеальний харчовий додаток при авітамінозах, застудних захворюваннях, хронічній втомі. Додавайте спіруліну в ранкові коктейлі або до улюблених страв;


    - Вживання спіруліни нормалізує тиск, покращує роботу головного мозку, а також позитивно впливає на функцію щитовидної залози, допомагає нормалізувати гормони, очищує та покращує роботу печінки, виводить токсини та шлаки;


    - Живі хлібці – здоровий і зручний замінник звичайного хліба, крекерів і печива, які не містять глютену;


    В асорті хлібців входять компоненти, які допоможуть вивести з організму шлаки, сприятимуть схудненню і забезпечать організм рідкісними жирами Омега-3, підвищать імунітет, покращать стан шкіри та волосся, допоможуть очистити кров і покращити зір;

    Замініть хліб на живі хлібці (2-3 шт. в день);


    Горіховий мікс є чудовим джерелом білка. Вживання горіхів допоможе покращити розумову діяльність, зміцнити імунітет та наситити організм необхідними корисними жирами та елементами. Це ідеальний варіант для “перекусу”, який можна завжди носити з собою;

    Олія з льону - лідер серед методів лікування нетрадиційної медицини. Людський організм не здатен сам виробляти Омега-3 та Омега-6, тому лляна олія - ідеальна для виконання цієї важливої функції. Якщо Ви дотримуєтесь дієти - вам необхідно вживати лляну олію щоб уникнути дефіциту необхідних організму жирів. Також олія льону допоможе внормувати гормональний фон;

    - Олія розторопші - найкращий засіб для очищення для організму. Олія розторопші здатна відновити навіть сильно пошкоджену печінку;

    Використовуйте олію льону та розторопші для заправлення салатів або ж вживайте по 1 ст.л. перед сніданком. Чергуйте льняну та олію розторопші;

    Енергетичні батончики – чудові замінники магазинних ласощів. Вони не містять цукру, ароматизаторів та підсилювачів смаку;

    Червона сочевиця – лідер по вмісту заліза. Вилікує анемію, підвищить гемоглобін та допоможе кровотворенню. Вживання червоної сочевиці нормалізує роботу печінки, жовчного міхура, також сочевиця без шкоди для здоров’я  допоможе позбутися зайвих кілограмів;


    - Рис захищає шлунок і не збуджує шлункову секрецію, тому його зручно використовувати в дієтах, а нерозчинні волокна рису забезпечують профілактику онкологічних захворювань, захищаючи організм від утворення і зростання ракових клітин; 


    - Горіховий мікс, козинаки, енергетичні батончики - корисні "смаколики", які можна носити з собою; 


    - Звичну картоплю можна замінити на кус-кус. Кус-кус – чудовий гарнір або самостійна страва. Його подають замість відвареного рису або картоплі, додають в деякі салати, використовують як начинку для фарширування, в пловах, супах тощо. Пшеничний кус-кус багатий вітаміном В5, який підіймає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією, лікує безсоння.


    Щоденне меню:


    • Щоранку на голодний шлунок випивайте 1 ст.л. льняної або олії розторопші. 
    • Замініть кухонну сіль на гімалайську. 
    • Додавайте приправу "Бахарат" до готових страв.
    • Замініть звичайний чай на трав'яний.
    • Пийте вранці напій з керобу замість кави.



    Приклад меню на тиждень:
    Понеділок
    Сніданок: 

    100 г граноли + 10 г фруктових пастил

    Залийте гранолу йогуртом, соком, кефіром чи водою, додайте фруктові пастили, перемішайте і насолоджуйтесь ситним сніданком. За бажанням можете додавати фрукти, кунжут, насіння тощо.


    Перекус:
    20 г горіхового міксу


    Обід: 
    100 г червоної сочевиці

    Сочевиця готується досить швидко та не потребує додаткового замочування. Відваріть сочевицю з водою у співвідношенні 1:2. Готову кашу приправте гімалайською сіллю, бахаратом і олією.

     
    Перекус:
    1 козинак


    Вечеря:
    Овочевий салат + 1 ст.л. кунжутного шроту, 1 ст.л. олії розторопші та 10 г спіруліни.


    Вівторок
    Сніданок:
    Фруктове смузі + 5 г спіруліни;

    Збийте блендером улюблені фрукти, наприклад, банан+вода+вівсянка+спіруліна, або будь-які ягоди, сік, суміш насіння+спіруліну.


    Перекус: 

    Козинак з полісолом;


    Обід: 
    100г кус-кусу + 1 ст.л. шроту розторопші ;

    Залийте 100г кус-кусу кип'ятком у співвідношенні 1:1,5, накрийте кришкою та настоюйте 15 хв. Приправте олією, сіллю та 1 ст.л. розторопші. Наріжте улюблені овочі. Смачного !


    Перекус:
    2 хлібця


    Вечеря:
    100 г зеленої гречки + овочевий салат.

    Зваріть зелену гречку в співвідношенні 1:3. Готуйте 20-30 хв. до повної готовності. Приправте олією, спеціями. Приготуйте улюблений салат. 


    Середа
    Сніданок: 
    100 г граноли + 10 г енергетичного набору

    Можете замочити попередньо 10г енергетичного набору. Залийте гранолу йогуртом, соком, кефіром чи водою, додайте насіння, перемішайте і насолоджуйтесь ситним сніданком.


    Перекус:
    1 енергетичний батончик

    Перекусіть енергетичним батончиком та трав'яним чаєм або напоєм з керобу.


    Обід: 
    100 г рису + 2 хлібця

    Перед обідом зваріть рис у співвідношенні 1:3. Приправте бахаратом, олією, сіллю. 


    Перекус:
    1 козинак


    Вечеря:
    1 склянка кефіру або натурального йогурту + 1 ст.л. шроту кунжута

    Додайте 1 ст.л. кунжуту в склянку йогурту чи кефіру, розмішайте. Смачного !
    За бажанням додайте щіпку кориці (чудово смакує з кефіром).


    Четвер
    Сніданок:
    Смузі фруктове + 10 г спіруліни

    Збийте блендером 1 банан, кілька полуниць, 10г спіруліни, півсклянки апельсинового соку 


    1 козинак


    Перекус
    30 г горіхового міксу


    Обід: 
    100 г червоної сочевиці з грибами + 1 ст.л. олії льону

    Зваріть 100г червоної сочевиці у співвідношенні 1:2. Дрібно наріжте цибулю, часник, моркву та гриби. Протушкуйте все разом до повної готовності. Змішайте все з сочевицею, додайте сіль та бахарат.

    Перекус:
    2 хлібця


    Вечеря: 
    Овочевий салат + 1 ст.л. енергетичного набору

    Зробіть салат з улюблених сезоних овочів, заправте олією, сіллю, лимоним соком тощо. Додайте 1 ст.л насіння. 


    П'ятниця
    Сніданок:
    100 граноли + 10 г фруктових пастил

    Залийте гранолу йогуртом, соком, кефіром чи водою, додайте фруктові пастили, перемішайте і насолоджуйтесь ситним сніданком. За бажанням можете додавати фрукти, кунжут, насіння тощо.


    Перекус: 
    1 козинак


    Обід:
    Гречаний суп + 2 хлібці

    Протушкуте на олії дрібно нарізану цибулю та натерту моркву. Тим часом поставте варити картоплю і коли вона закипить додайте 30-50г гречки. Коли картопля і гречка будуть готові, додайте тушковані овочі, свіжу зелень та бахарат. 


    Перекус:
    Енергетичний батончик


    Вечеря:
    Овочі на пару + 1 ст.л. шроту гарбуза



    Субота
    Сніданок:
    Фруктове смузі + 10 г спіруліни

    1 буряк, 2 яблука, пів ч.л. натерного імбиря, лимонний сік. Збийте блендером в однорідну масу та насолоджуйтесь. 


    Перекус:
    30 г горіхового міксу


    Обід: 
    100 г кус-кус + овочевий салат

    Залийте кус-кус кип'ятком у співвідношенні 1:1,5 і щільно  закрийте кришкою. Залиште на 10-15 хв., приправте олією, спеціями, додайте за смаком кедрових горішків, арахісу, кеш'ю.


    Перекус: 
    Фрукти


    Вечеря:
    100 г сочевиці + 1 ст.л. шроту гарбуза

    Сочевиця готується досить швидко та не потребує додаткового замочування. Відваріть сочевицю в співвідношенні 1:2. Готову кашу приправте гімалайською сіллю, бахаратом і олією.


    Неділя
    Сніданок:
    100 г граноли + 1 ст.л. керобу

    Залийте гранолу йогуртом, соком, кефіром чи водою, додайте 1 ст.л. керобу, перемішайте і насолоджуйтесь ситним шоколадним сніданком. За бажанням можете додати корицю.


    Перекус:
    1 енергетичний батончик


    Обід: 
    100 г рису + 2 хлібці

    Ретельно промийте та варіть рис у співвідношенні 1:3 20-30 хв. Наріжте улюблену зелень, додайте пів ч.л. бахарату, сіль та додайте в рис. Тримайте під кришкою ще 10 хв. щоб рис увібрав усі аромати та смаки. 


    Перекус:
    30 г енергетичного набору


    Вечеря:
    Овочевий салат + 1 ст.л. шроту кунжута


    Рецепти:

         Пюре із сочевиці


    Інгредієнти:     

    300 мл води
    100 г сочевиці
    1 цибулина
    1 морквина
    1 болгарський перець
    2 ст л олії
    1 ч л бахарату
    1/3 ч л гімалайської солі
    зелень


    Спосіб приготування: 
    1.      Овочі почистити, нарізати, залити водою, тушкувати 20 хвилин
    2.      Сочевицю добре промити, додати до овочів та варити 10-12 хвилин до готовності сочевиці
    3.      Перекласти все з каструлі в блендер і перемолоти до однорідної маси
    4.      Додати олію, сіль, бахарат та зелень.

    ______________________________________________________________

       Кава з керобу

    Інгредієнти:
    Кероб – 2 ч.ложки
    Вода – 1 склянка
    Нерафінований цукор - за смаком
    Прянощі (кориця, ваніль) – за смаком
     
    Спосіб приготування:
    1. Кероб змішуємо з цукром.
    2. Додаємо гарячу воду і добре перемішуємо. Залишаємо настоюватися.
     
     
                                                                                  
        Тістечко «Брауні»

     

    Інгредієнти:
    Фініки – 0,5 склянки
    Сушені вишні або родзинки – 0,5 склянки
    Грецькі горіхи – 1 склянка
    Мед (цукор) – 3 ст. ложки
    Кероб –1/4 склянки
     
    Спосіб приготування:
    1.     Всі інгредієнти подрібнюємо в блендері, пропускаємо через м’ясорубку або ріжемо ножем
    2.     Перекладаємо у квадратну форму і заморожуємо протягом 1 години.
    3.     Розрізаємо готову затверділу масу на 12 частин. Готові брауні зберігаємо у холодильнику.


    Написати відгук
    (10)
    Написати відгук


    Надіслати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.