Жорнове борошно кукурудзяне
Жорнове борошно кукурудзяне

Жорнове борошно кукурудзяне


25 грн/ 900 г
900 г
+ -
Є в наявності
Кукурудза / Україна
на 100гр. продукту: білки - 2г, жири - 1.5г, вуглеводи - 70.2г. Калорійність - 330 Ккал.
6 місяців

  • Борошно кукурудзяне свіжозмелене  – борошно, яке отримують у процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи;
  • Підходить для випікання тістечок і хліба, приготування каш;
  • Завдяки високому вмісту білків борошно кукурудзяне є чудовою альтернативою тваринним білкам для тих, хто дотримується вегетаріанського або веганського харчування;
  • Кукурудзяний хліб  рекомендується вживати при дотриманні дієт для схуднення;
  • Засоби, із додаванням кукурудзяного борошна, успішно використовуються в домашній косметології;
  • Борошно кукурудзяне свіжозмелене урізноманітнить смак вашої випічки і принесе користь організму;
__________________________________________________________________________


- Кукурудзяне борошно стимулює роботу кишківника, нормалізує його мікрофлору;


- Вчені вважають, що кукурудзяне борошно сприяє покращенню кровообігу, укріпленню серцево-судинної системи, уповільненню процесів старіння;


- Це борошно багате білками, вуглеводами, харчовими волокнами, вітамінами E, PP і групи B, а також провітаміном А;


- Кукурудзяне борошно корисне тим, що збагачене фосфором, калієм, магнієм, а також марганцем, залізом, цинком, кальцієм і міддю;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________________________________________________________________


Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Лимонний пиріг з кукурудзяним борошном


Інгредієнти:


Борошно кукурудзяне – 1 склянка
Борошно пшеничне цільнозернове – 1,5 склянки
Сода– 3/4 ч. л. або порошок до печива - 10г
Окріп -1,5 склянки
Кокосова олія – 3 ст. л.
Тростинний цукор – 0,5 склянки
Цедра 1 лимона
Кокосова стружка – 50 г
Яблука – 2 шт.


Спосіб приготування:


1.     Кукурудзяне борошно змішуємо з цукром, заливаємо окропом, накриваємо і залишаємо на 1 годину.
2.     Пшеничне борошно змішуємо з пекарським порошком, кокосовою стружкою і все це висипаємо у суміш з кукурудзяного борошна, води і цукру.
3.     Додаємо кокосову олію і цедру лимона. Перемішуємо.
4.     Викладаємо шматочки очищених від серцевини яблук, рівномірно заливаємо їх тістом.
5.     Випікаємо до готовності при температурі 180 градусів.
 
Морквяні котлети на пару


Інгредієнти:


Морква – 500 г
Вівсяні пластівці – 2-3 ст. л.
Борошно кукурудзяне – 2-3 ст. л.
Кокосова олія – 2ст. л.
Цукор тростинний – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Насіння кунжуту – за смаком


Спосіб приготування:


1.     Моркву чистимо, миємо, натираємо на дрібну терку. Відтискаємо, аби не було соку.
2.     Додаємо у моркву сіль, цукор, вівсяні пластівці, кукурудзяне борошно і олію, ретельно перемішуємо.
3.     Формуємо котлетки
4.     Котлети готуємо у пароварці (або на паровій бані) протягом 25 хвилин.
5.     Готові котлети посипаємо насінням кунжуту.


Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.