Борошно соєве
Борошно соєве

Борошно соєве


62 грн/ 900 г
900 г
+ -
Є в наявності
Соєве борошно/ Україна
на 100г: білки - 34,9г, жири - 17,3г, вуглеводи - 17,3г. Калорійність - 381 Ккал.
6 місяців

  • Соєве борошно - це рослинний високобілковий продукт, що отримується з насіння сої;
    • Соєве борошно містить близько 45% рослинних білків;
    • Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на сою — цей продукт рослинного походження, здатний замінити м’ясо і молоко;
    • Борошно соєве використовується у якості замінника яєць, із розрахунку 1 яйце= 2 ст.л. борошна+2 ст.л. води. 
    • А також як білкова добавка та розрихлювач до тіста всіх видів, соусів, супів, підлив.;
    ____________________________________________________________________________________

    - Соєве борошно - дієтичний продукт;


    - Вживання соєвого борошна пришвидшує метаболізм, знижує рівень холестерину та спалює жирові відкладення;


    - Соя допомагає виводити з організму радіонукліди і важкі метали;


    - Соєве борошно - чудова профілактика та лікування цукрового діабету;


    - Соя протипоказана при захворюваннях ендокринної системи;


    - Завдяки високому вмісту вітамінів В і Е, соя - відмінний антиоксидант;


    - Заборонено вживати соєве борошно на першому триместрі вагітності;


    - Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
    _________________________________________________________________________________________


    Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників,, спортсменів, вегетаріанців, осіб з ожирінням, і для всіх прихильників здорового харчування.




    Закуска Пакора

    Інгредієнти:


    1. Соєве борошно — 2 склянки;

    2. Рисове борошно — ¼ склянки;

    3. Вода — ½ - 1 склянка;

    4. Тонко нарізана цибуля — 2 склянки;

    5. Нарізаної зелені кінзи (або петрушки) — ¼ склянки (за бажанням);

    6. Карі — 1 ч.л.;

    7. Асафетида — ½ ч.л.;

    8. Перець чилі — 1 ч.л.;

    9. Кмин — ½ ч.л.;

    10. Сіль та перець —  за смаком.

    Приготування:


    Додайте до цибулі трохи солі та помніть, щоб вона розм’якла та пустила сік. Замішайте в мисці всі сухі інгредієнти. Додайте в миску цибулю та різану зелень і потрохи доливайте води та вимішуйте тісто. Тісто повинно вийти клейким, щоб не розсипалось. Дайте постояти тісту 5 хв. За той час нагрійте духовку до 180 градусів. Викладіть тісто ложкою на противень довільної форми, приблизно 5 см. Випікайте в режимі конвекції протягом 10-15 хв., до утворення скоринки. Готова закуска подається разом із улюбленими соусами.

    Смачного!

    Написати відгук
    Відгуки про товар (1)
    Написати відгук


    Надіслати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.