Борошно рисове
Борошно рисовеБорошно рисове

Борошно рисове

Львів


44 грн/ 900 г
900 г
+ -
Є в наявності
Рис / Україна (власного виробництва)
на 100гр. продукту: білок - 7.4г, жири - 0.6г, вуглеводи - 82.0г. Калорійність: 371 Ккал.
6 місяців

  • Борошно рисове свіжо змелене (власного виробництва) – борошно, яке отримують завдяки подрібненню, розмелюванню і просіюванню рисової крупи;
  • Борошно рисове використовують для приготування солодощів, хліба та як згущувач для супів;
  • Хліб, який випікають із рисового борошна, виходить хрустким і має зернисту текстуру – однак його варто випікати довше і при нижчій температурі, ніж пшеничний;
  • Це борошно абсолютно не містить глютену, тож підходить усім тим, у кого алергія на цей білок;
  • Борошно рисове може застосовуватися у дієтичному здоровому харчуванні;
  • Рисове борошно безцінне для догляду за шкірою та волоссям. Робіть із нього  маски для обличчя та тіла, використовуйте його як натуральний скраб.
__________________________________________________________________________


- Вироби з рисового борошна рекомендується вживати людям, які страждають хворобами шлунку та серцево-судинної системи;


- Борошно рисове містить натрій, калій, магній, фосфор, вітаміни В1, В2, РР та інші корисні для організму речовини;


- У великій кількості містяться в рисовому борошні вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи;


- Є також в цьому борошні вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і забезпечує молодість організму;


- Це борошно має високу біологічну цінність завдяки наявності великої кількості рослинного білка;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________________________________________________________________


Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Бананові оладки


Інгредієнти:
Спілі банани – 1 склянка подрібнених виделкою
Борошно рисове – 1 склянка
Тростинний цукор – 1/3 склянки
Духмяний перець – 3 шт.
Тертий імбир – за смаком


Спосіб приготування
1.     Змішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції.
2.     По 1 ст. л. суміші обсмажуємо на кокосовій олії до коричневого кольору.
3.     Викладаємо на cсерветки готові оладки, щоб вони забрали зайву олію.
 
Печиво з рисового борошна


Інгредієнти:
Рослинна олія, наприклад, кокосова – 2-3 ст. л
Тростинний цукор – 1 склянка
Борошно рисове – 1 склянка
Банан – 1 шт.
Родзинки – 200 г
Яблуко – 1 шт.
Горіхи – 100 г
Кориця – 1 ч. л.
Сода – 3/4 ч. л.
Мускатний горіх – 1/3 ч. л
Мелена гвоздика – щіпка

сіль - 1/3 ч. л


Спосіб приготування
1.     Змішуємо всі сухі інгредієнти – борошно, соду, сіль, спеції.
2.     У блендері подрібнюємо банан, олію, цукор у в’язку масу.
3.     Половину сухої маси додаємо до солодкої і перемішуємо.
4.     Додаємо родзинки, порізані горіхи, нарізане дрібними шматками яблуко.
5.     Додаємо до тіста другу половину сухої суміші і перемішуємо.
6.     Випікаємо печиво при температурі 180 градусів 10-15 хвилин на пергаменті або силіконовому килимку
Смачного!

Написати відгук
(20)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.