Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)
Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)

Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)

Львів


26 грн/ 900 г
900 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Пшениця / Україна (власного виробництва)
на 100г. продукту: білки - 11.5г, жири - 2.2г, вуглеводи - 55.8г. Калорійність - 298 Ккал
6 місяців

  • Борошно цільнозернове пшеничне (органік) – це борошно грубого помелу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Усі цінні речовини, які містяться в зародку, залишаються у борошні;
  • Це органічно чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив;
  • Використовуйте для приготування здорової випічки – хліба, печива, крекерів, лавашів, запіканок тощо;
  • Борошно цільнозернове пшеничне (органік) – здорова альтернатива традиційному борошну і чудовий спосіб зробити свій раціон кориснішим;
  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою.
__________________________________________________________________________


- Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл;


- У пшеничному цільнозерновому борошні містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишківника;


- Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему та позитивно впливають на настрій;


- Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм;


- Пшеничне борошно сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________________________________________________________________


Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Індійські коржики «Чапаті»

Інгредієнти:
Борошно цільнозернове пшеничне – 250 г
Тепла вода – 2/3 склянки
Сіль морська – 0,5 ч. л.
Рослинна олія, кокосова чи інша – для змащування готових коржиків
 
Спосіб приготування:
1.     Борошно змішуємо з сіллю і поступово додаємо теплу воду, постійно помішуючи тісто, поки воно не стане м’яким.
2.     Вимішуємо тісто протягом 5-8 хвилин. Потім змочуємо водою, прикриваємо вологим рушником і залишаємо мінімум на півгодини (максимум на 2), головне, щоб тісто не засохло.
3.     Вологими руками ще раз вимішуємо тісто, розкачуємо його у ковбаску і ділимо на 15 частин.
4.     Кожну частину обвалюємо у борошні, розкачуємо у тонкий пласт діаметром 10-12 см.
5.     На розігріту сковороду з товстим дном кладемо один коржик, попередньо забираємо з нього лишнє борошно.
6.     Перевертаємо чапаті, коли краї починають загортатися догори, а на поверхні зявляються білі пухирці.
7.     Печемо, аби на коржику не залишалося вологих місць і він покрився коричневими плямками з обох сторін. Час від часу забираємо зі сковороди залишки борошна, щоб коржики не пахли горілим.

 
Крекери «5 насінин»

Інгредієнти:
Насіння гарбуза – 20 г
Насіння льону – 20 г
Кунжут – 15 г
Насіння соняшника – 35 г
Мак – 10 г
Вода – 50 мл
Борошно цільнозернове пшеничне – 50 г
Сіль морська – дрібка
Мед – 1ст. л.
Рослинна олія (кокосова або інша) – 1ст. л.
 
 
Спосіб приготування:
1.     Змішуємо усі види насіння.
2.     Додаємо воду, борошно, сіль, мед і олію.
3.     Вимішуємо тісто, воно буде трохи липнути до рук.
4.     Викладаємо тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накриваємо тісто.
5.     Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу.
6.     Викладаємо разом з папером на деко.
7.     Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Смачного!

 

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.