Борошно з насіння хемп
Борошно з насіння хемпБорошно з насіння хемп

Борошно з насіння хемп

Львів


28 грн/ 500 г
500 г
+ -
Є в наявності
Насіння хемп /Україна
на 100 г: білків - 28, 08, жирів - 9,2, вуглеводів - 10,0. Калорійність - 330 Ккал.
12 місяців

- 20 амінокислот, 9 з яких не синтезуються в організмі - так, це про борошно з насіння хемп!
- Конопляне борошно є дуже цінним продуктом харчування, багатим джерелом нерозчинної і водорозчинної клітковини. 
- Вміщені в борошні харчові волокна і пектини мають комплексний оздоровчий вплив на організм людини.
____________________________________________________________________________

- Борошно з насіння хемп перешкоджає розвитку ожиріння та цукрового діабету II-го типу, сприяє зниженню надлишкової маси тіла. 


- Активізує перистальтику кишківника, сприяє ефективному очищенню організму від шлаків і токсинів, відновленню оптимального балансу кишкової мікрофлори і підвищення імунного захисту.


- Перешкоджає розвитку захворювань печінки і жовчовивідних шляхів. Підвищує ефективність профілактики і комплексного лікування анемії. 


- Вітамінний склад борошна хемп досить різноманітний: каротиноїди, вітаміни Е, С, D і К, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B4, B5, B6, B8, B7, B9 і B12).


- Найбільш високий вміст в конопляному борошні вітаміну Е. Він володіє антиоксидантною активністю, сприяє поліпшенню стану шкіри і перешкоджає передчасному старінню, сприяє підвищенню фізичної витривалості і працездатності, грає важливу роль у формуванні імунітету і в функціонуванні репродуктивної системи.


- У складі  борошна також присутні в оптимальному співвідношенні (1: 3) поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, що надають виражену протизапальну, антистресову дію, сприяють очищенню організму.


- Цей рослинний продукт корисно регулярно вживати в їжу вагітним жінкам, спортсменам і людям похилого віку.


- Борошно насіння хемп ідеально підходить для дієтичного харчування, приготування рослинного конопляного молока, білково-вітамінних коктейлів (фруктові, овочеві, молочні і кисломолочні), кулінарних страв (супи, каші, салати, гарніри,). Додають в випічку (хліб, оладки, млинці, крекери і т.д.) 25-30% від основного кількості борошна. Використовується як панірування для овочевих котлет, як натуральний згущувач для супів, соусів та підлив.


- Зберігати в сухому, недоступному для вологи місці.


Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.