Борошно зі спельти власного виробництва (цільнозернове, органічне)
Борошно зі спельти власного виробництва (цільнозернове, органічне)

Борошно зі спельти власного виробництва (цільнозернове, органічне)

Львів


64 грн/ 900 г
900 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Спельта / Україна (власного виробництва)
на 100гр продукту : білків – 17г, жирів – 3г, вуглеводів – 75г. Калорійність – 335 Ккал.
6 місяців

  • Цільнозернове борошно спельти – це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного зерна;
  • Спельта – (полба, еммер, ачар, камут)  -  вид пшениці з прадавніх часів, що не схрещувалась з іншими сортами пшениці;
  • Борошно спельти - екологічно чистий продукт, оскільки спельта не переносить жодних штучних добрив;

В цільнозерновому борошні зберігається увесь вітамінно-мінеральний склад, який міститься лише в оболонці (яка відсутня в очищеному магазинному борошні);

___________________________________


- Борошно спельти додає випічці приємного горіхового смаку;


- Борошно спельти зберігає всі корисні властивості та якості навіть при дрібному помолі;


- Клітковина, що зберігається в борошні, допоможе вивести шлаки та токсини з організму;


- Борошно спельти містить велику кількість білка, вітамінів групи В, фосфору та магнію;


- Борошно спельти використовують для приготування здорової випічки – хліба, печива, крекерів тощо;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.


Більше про спельту:  http://goo.gl/b0VUpK


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Дієтичні паляниці

Інгредієнти:

  1. Борошно спельти — 1 склянка;

  2. Шрот лляний — 2 ст.л.;

  3. Олія кокосова — 1 ч.л.;

  4. Вода питна —  ½ склянки;

  5. Сіль або ламінарія змелена — ¼ ч.л.

Приготування:

Для приготування тіста скип’ятіть воду, додайте до неї олію. Просійте борошно в глибоку миску, додайте шрот, сіль (або ламінарію) і вилийте гарячу воду та вимішайте однорідне тісто. Викладіть тісто на поверхню присипану борошном, розділіть на 2 кулі.  Розкатайте кулі з тіста в коло діаметром приблизно 15-20 см.
Підігрійте сковорідку. Пропечіть на сковорідці з обох боків до золотистого кольору протягом 3-5 хв. на середньому вогні. Смакуйте з улюбленими стравами, салатами та соусами.
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
(7)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.