Борошно зеленої гречки
Борошно зеленої гречкиБорошно зеленої гречки

Борошно зеленої гречки


47 грн/ 900 г
900 г
+ -
Є в наявності
Зелена гречка екологічна / Україна (власного виробництва)
на 100гр. продукту: білки - 12,6г, жири - 3,3г, вуглеводи - 62г. Калорійність - 310 Ккал.
6 місяців

  • Борошно з зеленої гречки свіжозмелене (екологічне, власного виробництва) – борошно, яке отримують завдяки перемелюванню зерен зеленої гречки;
  • Усі цінні речовини, які містяться в крупі, залишаються у борошні;
  • Борошно із зеленої гречки -  здоровий екологічний продукт, який містить білки із найбільшою біологічною цінністю з-поміж білків інших зернових культур;
  • Гречка – екологічно чиста рослина, для вирощування якої не використовують пестициди і хімічні добрива;
  • Страви з гречаного борошна мають неповторний, оригінальний смак. У поєднанні з пшеничним борошном (50 на 50) можна пекти млинці, коржі, хліб ,вареники, галушки, булочки;
  • Борошно зеленої гречки наситить ваш організм корисними речовинами й елементами, а також додасть нового смаку вашій випічці.
__________________________________________________________________________


- Вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл;


- Вживання гречаного борошна покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;


- В гречаному борошні у великій кількості містяться вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи;


- Вживання борошна із зеленої гречки – хороша профілактика порушення обміну речовин, проблем з холестерином, токсинами, наслідків стресу і поганої екології;


- Клітковини, яка необхідна для злагодженої роботи шлунково-кишкового тракту, у гречці в 1,5-2 рази більше, ніж у вівсі, перловці, пшоні і рисі;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________________________________________________________________


Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Соба (локшина з гречаного борошна)


Інгредієнти:
Борошно із зеленої гречки – 300 г
Борошно пшеничне цільнозернове – 300 г
Вода – дивитися по консистенції тіста

Борошно для посипання тіста


Спосіб приготування
1. Просіюємо обидва види борошна.
2. Висипаємо борошна на дошку, посередині робимо заглиблення і вливаємо туди води стільки, скільки необхідно для в’язкості тіста, перемішуємо. Тісто повинно не липнути до рук, але бути м’яким.
3.Скачуємо тісто у щільну масу і даємо вистоятися 15 хвилин.
4.Посипаємо дошку борошном, розкачуємо тісто у прямокутний пласт. Товщина тіста має бути не більшою за 1,5 мм.
5.Посипаємо його борошном і складаємо втроє на дошку, де будемо різати локшину.
6.Гострим ножем нарізаємо локшину тонкими стрічками і даємо їй трошки полежати.
7.Кидаємо собу в окріп,  5-7 хв з моменту закипання, щоб локшина була м'якою, обдаємо холодною водою.

 
Цукерки холодного приготування


Інгредієнти:
Банан – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Мигдаль очищений або кеш’ю – 100 г
Борошно із зеленої гречки – по потребі відносно необхідної консистенції
Груша стигла – 1 шт.
Кунжут – для посипки


Спосіб приготування
1.        Подрібнюємо у блендері банан, лимон разом зі шкірою, горіхи, попередньо замочені і очищені, якщо потрібно.
2.        Додаємо борошно зеленої гречки, маса має вийти досить м’якою і трохи липнути до рук.
3.        Грушу ріжемо на кубики.
4.        Беремо трошки тіста, всередині закладаємо кубик груші і формуємо кульку. Посипаємо кунжутом.
5.        2-3 години охолоджуємо цукерки у холодильнику.
 
Смачного! 

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.