Борошно вівсяне
Борошно вівсяне

Борошно вівсяне

Львів


24 грн/ 900 г
900 г
+ -
Є в наявності
Овес / Україна (власного виробництва)
на 100гр. продукту: білки - 10г, жири - 1.3г, вуглеводи - 66,3г. Калорійність - 300 Ккал.
6 місяців


  • Борошно вівсяне свіжозмелене (власного виробництва) – борошно, яке отримують завдяки перемелюванню зерен вівса. Має молочний колір, запах і смак вівса;
  • Усі цінні речовини, які містяться в зародку, залишаються у борошні;
  • Використовують для приготування випічки, корисних енергетичних батончиків тощо;
  • Робить випічку більш крихкою і може слугувати заміною пшеничному борошну, але вміст борошна вівсяного не повинен перевищувати третини від загальної кількості борошна через низький вміст клейковини;
  • Вівсяне борошно цінне для догляду за шкірою та волоссям. Робіть із нього  маски для обличчя та тіла, використовуйте його як натуральний скраб;
  • Борошно вівсяне наситить ваш організм корисними речовинами й елементами, а також додасть нового смаку вашій випічці.
__________________________________________________________________________


- Амінокислотний склад зерен вівса найбільш близький до білка м’язів, а це робить його особливо цінним дієтичним продуктом;


- Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл;


- Вживання вівсяного борошна покращує регенерацію шкіри та волосся, що актуально при ранньому посивінні;


- Овес містить унікальний комплекс органічних речовин, який допомагає у лікуванні хвороб печінки;


- Вівсяне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і допомагає омолодити організм;


- Борошно вівсяне нормалізує артеріальний тиск і роботу серцево-судинної системи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________________________________________________________________

Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Енергетичне печиво з вівсяного борошна


Інгредієнти:


Яблуко – 1 шт.
Вівсяні пластівці – 1,5 склянки
Борошно вівсяне – 60 г
Сік яблучний – 3 ст. л.
Кеш’ю – 1/3 склянки
Фініки без кісточок – 1/2 склянки
Кориця – 0,5 ч. л.


Спосіб приготування:


1.     Змішуємо всі інгредієнти – яблуко натираємо, горіхи і фініки крупно ріжемо. Сік підливаємо за необхідності, якщо мало соку дасть саме яблуко. Тісто повинно бути таким, аби з нього можна було ліпити, але не рідким.
2.     Залишаємо суміш на 10-20 хвилин для всотування.
3.     Змащуємо форму оливковою олією, перекладаємо суміш на неї і вирівнюємо поверхню.
4.     Випікаємо протягом 30 хвилин при 180 градусах.
5.     Ріжемо готову випічку на квадратики


Морквяні кекси

Інгредієнти:


Борошно пшеничне – 1,5 склянки
Борошно вівсяне – 0,5 склянки
Морква – 2 шт.
Сік апельсиновий – 1/3 склянки
Терта цедра апельсина – 2 ч. л.
Цукор тростинний – 1 склянка
Кокосова олія – 70 мл
Розпушувач – 2,5 ч. л.
Насіння льону – 1 ст. л.
Сіль – 1/3 ч. л.
Вода – 0,5 склянки
Журавлина свіжа – 200 г


Спосіб приготування:


1.     Змащуємо форми для кекса олією, духовку розігріваємо до 180 градусів.
2.     Натираємо моркву на терці.
3.     Всі сухі інгредієнти змішуємо.
4.     В іншій ємності збиваємо апельсиновий сік, цедру, олію і воду, потім додаємо моркву. Після цього змішуємо дві суміші до однорідної маси. Додаємо журавлину.
5.     Викладаємо тісто у форми і випікаємо 35-40 хвилин.
6.     Охолоджуємо і подаємо до столу.


Смачного!

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.