Сочевиця зелена
Сочевиця зелена

Сочевиця зелена

Львів


50 грн/ 700 г
700 г
+ -
Є в наявності
Сочевиця зелена / Україна
на 100г: білків – 25г, жирів – 1г, вуглеводів – 54г. Калорійність – 310 Ккал.
10 місяців

  •  Зелена сочевиця – смачний та дієтичний продукт;
  • Не потребує довгого замочування, швидко готується та не розварюється;
  • Із зеленої сочевиці готують каші, супи, салати, а також пророщують;
  • Зелена сочевиця має яскраво виражений смак, схожий на зелений горошок;
  • Вміст вітаміну С зеленої сочевиці перевищує вміст вітаміну С  деяких цитрусових;
  • Зелена сочевиця – джерело рослинного білка
______________________________________________________________________________________

- Зелена сочевиця – належить до сім’ї бобових. Екологічно-чистий продукт, оскільки не накопичує нітратів


- Завдяки високому вмісту вітаміну С зелена сочевиця захистить від інфекційних захворювань та зміцнить імунітет


- Одна порція зеленої сочевиці несе в собі 90% добової норми заліза та фолієвої кислоти


- Вживання сочевиці допоможе при крововтратах та анемії


- Зелена сочевиця – це профілактика онкологічних захворювань


- Сочевиця містить незамінні жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, всю групу вітамінів В


- Регулярне вживання зеленої сочевиці покращить обмін речовин та допоможе схуднути;


- Зберігайте сочевицю в сухому теплому місці в щільно закритій тарі;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

________________________________________________________________________________________

Дієтичний продукт. Підходить для жінок, дітей, людей похилого віку, діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, та для всіх, хто дбає про своє здоров’я.


 

Більше про зелену сочевицю:  http://goo.gl/En0EV9


Статті від "Смак Життя"Сочевиця для здоров`я пригодиться


Паштет з сочевиці

Інгредієнти:

  1. Сочевиця зелена 100 г;

  2. Мед — 2 ч.л.;

  3. Часник — 4 зубчика (або асафетида ½ ч.л.)

  4. Насіння соняшника — 50 г;

  5. Рослинна олія — 4 ст.л.;

  6. Сік лимона — 3 ч.л.;

  7. Вода кип’ячена — ½ склянки;

  8. Зелень кропу — ½ пучок;

  9. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

Відваріть сочевицю протягом 20-30 хв. до повного розм’якшення. Злийте лишню воду та дайте трохи вистигнути. Змеліть насіння соняшника в млинку до порошку. Покладіть всі інгредієнти у блендер та взбийте до утворення однорідної маси. Якщо маса вийде засуха додайте ще води та довзбийте. Подавайте охолодженим. Чудово смакує як закуска з хлібом та хлібцями.

Найкраще вживати у обідній час.


                                                                                  Суп із сочевиці


1,5 л води
200 г сочевиці
1 цибулина
3 ст. л. олії
корінь та зелень петрушки
лавровий лист
сіль


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Сочевицю промити, залити водою та відварити до напівготовності.
2.      Додати очищені та подрібнені цибулю, корінь петрушки, варити на слабкому вогні до готовності.
3.      Додати олію, сіль, товчений часник, лавровий лист та довести до кипіння. 
4.      Посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
 
                                                                        Сочевиця із чорносливом
1 склянка сочевиці
1 склянка чорносливу без кісточок 
50 г меду


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Помити сочевицю, залити водою та зварити до напівготовності. 
2.      Додати помитий чорнослив та протушкувати.

3.      Додати мед.

Смачного!

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.