Макарони Спіраль, Sotelli 400г
Макарони Спіраль, Sotelli 400г

Макарони Спіраль, Sotelli 400г

Львів


39 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Очікується
Кукурудзяне борошно, вода / Польща
на 100 г: білки - 6,45 г., жири - 0,95 г., вуглеводи - 79 г. Калорійність - 355ккал.
18 місяців

  • Безглютенові макарони Fusilli - справжня знахідка! 
  • Назва Fusilli пояснюється зовнішнім виглядом макаронів. В Італії так називається невелике веретено, на яке дуже схожі макаронні спіральки.
  • Для їх виготовлення використовується кукурудзяне борошно, вироблене зі спеціально селекціонованого зерна кукурудзи, яка вирощується в екологічно чистих районах з дотриманням всіх вимог органічного землеробства.
  • При вирощуванні даних сортів кукурудзи не використовується агрохімія, а в момент виробництва кінцевого продукту не застосовуються ГМО, шкідливі харчові добавки, барвники, поліпшувачі смаку та ін.

______________


- В цих макаронах відсутні яйця, пшеничний крохмаль, молоко, лактоза, консерванти.
- Тому даний вид макаронів ідеально підходить для людей, які дотримуються безглютенової дієти, мають схильність до алергії.
- Макарони прекрасно зберігають форму (вони не розварюються) і чудовий смак, ідеально поєднується з різними соусами, підливаючи, добавками та іншими продуктами.

Умови зберігання: в сухому прохолодному приміщенні, при температурі не вище +25 С

Спосіб приготування: Кукурудзяні безглютенові макарони засипають в киплячу підсолену воду зі співвідношенням 100 гр макаронів на 1 л води. Варять на великому вогні 8-10 хвилин постійно помішуючи.


Макарони з Песто

Інгредієнти:

  1. Макарони “Спіраль” —  200 г;

  2. Помідори чері — 150 г;

  3. Кедрові горіхи — ¼ склянки;

  4. Свіжий базилік — 1 склянка (щільно запакована);

  5. Оливкова олія — ¼ склянки;

  6. Шрот кунжутний — 1-3 ст.л.;

  7. Часник — 1 зубчик (або асафетида ½ ч.л.);

  8. Сік лимона — 2 ч.л. (за бажанням);

  9. Сіль та перець —  за смаком.

Приготування:
Відваріть макарони згідно інструкції на упаковці. За цей час приготуйте песто. Для цього взбийте у блендері кедрові горіхи, часник (або асафетиду), базилік, оливкову олію, шрот кунжута, сік лимона, сіль та перець. Змішайте песто з готовими макаронами та додайте порізані половинками помідори чері.
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.