Локшина рисова
11 відгуків
300 г
Є в наявності
Чим особлива рисова локшина?
- У складі лише рисове борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Має нейтральний смак та аромат, тому можете поєднувати зі всіма улюбленими спеціями.
- Не містить глютену та лактози.
- Цінне джерело рослинної клітковини, яка покращує роботу органів травлення.
- Містить у великій кількості вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин та хорошої роботи нервової системи.
Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як готувати рисову локшину?
- Ділимось нашим способом приготування ❤️
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою. - З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Борошно рисове, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 6,3 г, жири — 4,1 г, вуглеводи — 65,1 г. Калорійність — 331 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.
12 місяців
Локшина з песто, сиром і помідорами
Інгредієнти:
Локшина рисова — 250 г.;
Кокосова олія — 2 ст.л.;
Соус песто — 4 ст.л.;
Помідори чері — 6 шт.;
Тертий пармезан — 2ст.л.;
Кедрові горіхи — 2 ст.л.
Приготування:
1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.
Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.