Арахісова паста з родзинками та спеціями
Арахісова паста з родзинками та спеціями

Арахісова паста з родзинками та спеціями

Львів


75 грн/ 250г
250г450г
+ -
Є в наявності
Арахіс смажений, мед, арахісова олія, родзинки, кориця, ванільна есенція, морська сіль // Україна
на 100 г: білки – 35,0 г, жири – 35,0 г, вуглеводи – 17,0 г. Калорійність - 490 Ккал.
6 місяців

  • - Солодка арахісова паста з родзинками та спеціями "Бурундук" - смачний додаток до сніданку, який надовго забезпечить відчуття ситості;
  • - Арахісова паста багата на білки та антиоксиданти, містить ненасичені жири, харчові волокна, вітаміни і необхідні організму біологічно активні елементи;
  • - До арахісової пасти "Бурундук" не додають будь-яких загущувачів та стабілізаторів, щоб поліпшити консистенцію. Тому з часом відбувається природне розшарування пасти, що і доводить факт натуральності;
  • - Активізує працездатність, запускає жироспалювальні процеси в організмі, сприяє активній розумовій діяльності, тонізує м’язи, стимулює виведення поганого холестерину і жовчі, зміцнює серце.
  • ____________________________________________________________________

  • - Вживати арахісову пасту можливо навіть на дієті, але в невеликих кількостях;

  • - Арахісова паста багата клітковиною, вітамінами та антиоксидантами;

  • - Арахісова паста відноситься до ефективних жовчогінних засобів;

  • - Проте, не варто зловживати арахісовою пастою, бо це може привести до ожиріння;
  •  
  • - Арахісова паста попри свою калорійність дуже корисний продукт. 80% жирів арахісової пасти складають ненасичені жирні кислоти, які знижують рівень холестерину в крові;

  • - Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
  • _________________________________________________________________________________________

  • Підходить для дітей, підлітків, спортсменів, людям з підвищеною розумовою діяльністю та усім, хто хоче корисно та поживно харчуватись. 


Написати відгук
(2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.