Арахісова паста з родзинками та спеціями
Арахісова паста з родзинками та спеціями

Арахісова паста з родзинками та спеціями


80 грн/ 250г
250г450г
+ -
Закінчується
Арахіс смажений, мед, арахісова олія, родзинки, кориця, ванільна есенція, морська сіль // Україна
на 100 г: білки – 35,0 г, жири – 35,0 г, вуглеводи – 17,0 г. Калорійність - 490 Ккал.
6 місяців

  • - Солодка арахісова паста з родзинками та спеціями "Бурундук" - смачний додаток до сніданку, який надовго забезпечить відчуття ситості;
  • - Арахісова паста багата на білки та антиоксиданти, містить ненасичені жири, харчові волокна, вітаміни і необхідні організму біологічно активні елементи;
  • - До арахісової пасти "Бурундук" не додають будь-яких загущувачів та стабілізаторів, щоб поліпшити консистенцію. Тому з часом відбувається природне розшарування пасти, що і доводить факт натуральності;
  • - Активізує працездатність, запускає жироспалювальні процеси в організмі, сприяє активній розумовій діяльності, тонізує м’язи, стимулює виведення поганого холестерину і жовчі, зміцнює серце.
  • ____________________________________________________________________

  • - Вживати арахісову пасту можливо навіть на дієті, але в невеликих кількостях;

  • - Арахісова паста багата клітковиною, вітамінами та антиоксидантами;

  • - Арахісова паста відноситься до ефективних жовчогінних засобів;

  • - Проте, не варто зловживати арахісовою пастою, бо це може привести до ожиріння;
  •  
  • - Арахісова паста попри свою калорійність дуже корисний продукт. 80% жирів арахісової пасти складають ненасичені жирні кислоти, які знижують рівень холестерину в крові;

  • - Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
  • _________________________________________________________________________________________

  • Підходить для дітей, підлітків, спортсменів, людям з підвищеною розумовою діяльністю та усім, хто хоче корисно та поживно харчуватись. 


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.