Макарони Barilla Spaghetti
Макарони Barilla Spaghetti

Макарони Barilla Spaghetti


55 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Є в наявності
Борошно з твердих сортів пшениці, вода / Італія
на 100 г: Білки - 14,0 г; вуглеводи - 71,7 г; жири - 2 г. Калорійність -359 ккал.
32 місяці

- Вечеря + смачна паста = гарний настрій!

- Спагетті Barilla не розварюються, мають апетитний золотистий колір.

- Завдяки оптимальній товщині Спагеті №5 вважаються універсальним сортом пасти, ідеально поєднується як із густими томатними, так і з ніжними вершковими соусами.
___________________________________________


- Спагеті №5 — символ італійської кухні, без перебільшення, один із найвідоміших різновидів пасти. Свою назву паста отримала за зовнішню схожість із тонким шпагатом (зменшувально-пестлива форма від італ. spago).


- Barilla рекомендує Вам спробувати спагеті зі свіжим, літнім соусом Капрезе із соковитих томатів і сиру моцарела, приправлених свіжим орегано та гострим червоним перцем. 
Докладніше: https://rozetka.com.ua/ua/barilla_8076800195057/p9902799/


- Час приготування: 8 хв.


- Умови зберігання: в сухому прохолодному приміщенні, при температурі не вище +25 С


Спагетті з соусом із болгарського перцю


Спагеті - 300 г
Цибуля - 1 штука
Часник - 5 зубчиків
Солодкий перець - 1 штука
Томатна паста - 1 столова ложка
Сушений базилік - щіпка
Оливкова олія - 50 мл
Вершкове масло - 50 г
Сіль за смаком.
Перець чорний мелений за смаком.


1. Відварити спагетті в підсоленій воді, до стану аль денте. У сковороді розтопити вершкове масло до золотистого кольору. Спагеті промити, потім перемішати з маслом.


2. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник дрібно подрібнити, обсмажити на оливковій олії. Перець болгарський нарізати кубиками, додати до цибулі.


3. Посолити, поперчити, додати базилік, томатну пасту. Додати води, довести до кипіння і тушкувати 15 хвилин, періодично помішуючи.


4. Подавати спагетті, поливши соусом.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.