Макарони Barilla Risoni
Макарони Barilla Risoni

Макарони Barilla Risoni


55 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Є в наявності
Борошно з твердих сортів пшениці, вода / Італія
на 100 г: білків - 12,0, жирів - 1,5, вуглеводів - 72.2. Калорійність - 356 Ккал.
32 місяці

- Шукаєте цікаву альтернативу звичайному рису?

- Макарони Barilla Risoni у формі рису ідеально підходять для приготування бульйонів, овочевих супів та гарнірів.

___________________________________________


- Barilla рекомендує подати їх у смачному супі з додаванням артишоків, насиченою томатною пастою і чудовим ароматом розмарину, з сиром пармезан.
Докладніше: https://rozetka.com.ua/ua/barilla_8076800195057/p9902799/


- Час приготування: 6 хв.


- Умови зберігання: в сухому прохолодному приміщенні, при температурі не вище +25 С

Веганський бульйон з макаронами


Для овочевої основи: 
1 цибуля, ріпчаста, сира (110 гр)
250 гр селери кореневої, сирої
2 цибулі-порею
3 селери листової, сирої(1'500 гр)
4 моркви, сирої (244 гр)
1 ст.л. рапсової олії


Для приправи і варіння
1 пучок петрушки, свіжої
2 зубчики часнику, сирого
2 листи лаврового листа
8 зерен перцю, чорного
1 щіпка сіль, кухонна
3 л води  питної


Почистити цибулю і селера. Порей почистити, розрізати навпіл і помити. Помити селеру (включаючи листя) і моркву. Все крупно порізати.


Розігріти рапсову олію у великій каструлі. Злегка підсмажити в ній інгредієнти на середньому вогні приблизно протягом 5 хвилин. 


Додати помиту петрушку, неочищені зубчики часнику, лавровий лист, а також перець горошком і сіль. Залити все водою і дати закипіти.


Зменшити вогонь і залишити бульйон варитися на повільному вогні 1 ½ години.
Перелити овочевий бульйон через сито в іншу каструлю. При цьому обережно віджати тверді інгредієнти і залишити бульйон охолоджуватися.


Окремо відварити Макарони Barilla Risoni та додавати за смаком до бульйону. 


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.