Макарони Barilla Risoni
Макарони Barilla Risoni

Макарони Barilla Risoni

Львів


54 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Є в наявності
Борошно з твердих сортів пшениці, вода / Італія
на 100 г: білків - 12,0, жирів - 1,5, вуглеводів - 72.2. Калорійність - 356 Ккал.
32 місяці

- Шукаєте цікаву альтернативу звичайному рису?

- Макарони Barilla Risoni у формі рису ідеально підходять для приготування бульйонів, овочевих супів та гарнірів.

___________________________________________


- Barilla рекомендує подати їх у смачному супі з додаванням артишоків, насиченою томатною пастою і чудовим ароматом розмарину, з сиром пармезан.
Докладніше: https://rozetka.com.ua/ua/barilla_8076800195057/p9902799/


- Час приготування: 6 хв.


- Умови зберігання: в сухому прохолодному приміщенні, при температурі не вище +25 С

Веганський бульйон з макаронами


Для овочевої основи: 
1 цибуля, ріпчаста, сира (110 гр)
250 гр селери кореневої, сирої
2 цибулі-порею
3 селери листової, сирої(1'500 гр)
4 моркви, сирої (244 гр)
1 ст.л. рапсової олії


Для приправи і варіння
1 пучок петрушки, свіжої
2 зубчики часнику, сирого
2 листи лаврового листа
8 зерен перцю, чорного
1 щіпка сіль, кухонна
3 л води  питної


Почистити цибулю і селера. Порей почистити, розрізати навпіл і помити. Помити селеру (включаючи листя) і моркву. Все крупно порізати.


Розігріти рапсову олію у великій каструлі. Злегка підсмажити в ній інгредієнти на середньому вогні приблизно протягом 5 хвилин. 


Додати помиту петрушку, неочищені зубчики часнику, лавровий лист, а також перець горошком і сіль. Залити все водою і дати закипіти.


Зменшити вогонь і залишити бульйон варитися на повільному вогні 1 ½ години.
Перелити овочевий бульйон через сито в іншу каструлю. При цьому обережно віджати тверді інгредієнти і залишити бульйон охолоджуватися.


Окремо відварити Макарони Barilla Risoni та додавати за смаком до бульйону. 


Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.